Turk Sineması Veri Tabanı İcin Site Fiyat Soyleyin.
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Turk Sineması Veri Tabanı İcin Site Fiyat Soyleyin.
-
10-10-2019, 04:18:22Değerli webmasterlar: Oncelikle Duşunduğum Site İcin Fiyat Sorgulaması Yaptırmak İstiyorum. Daha Sonra Hayata Gecircem. Fiyat Konusunda 200-350 Arası Cunku 100 ytlil site yaramaz bana Aşağıda Resimli Anlatım İle Size Yardımcı Olcam. Resimleri de sinematurk.com dan aldım o siteyi bizzat inceleyebilirsiniz. burda siteme eklediğim filmlerin ayrıntılı şekilde film araması oyuncusu aramasını ve film şirketi aramasını yapacak. burda gorduğunu gibi anket duzenleme ve uyelerin gonderdiği yorumlar var uyeler kendi profili olmalı ve duzenlemeli ornek profil bu şekilde ama değişik tasarımlı guzel olacak yukarda gosterdiğim gibi oyuncu aramasında cuneyt arkın aradım sonuclar bu şekilde cıkacak bu tarz cıkacak ama ben doğum tarihi eğitim gibi bolumler olmayacak direk hayatını ekleyeceğim bide uyeler beyendiği oyuncuları aktorleri filmleri kendi favorileri ekleyebilecekler ve buraya yorum resim gibi dokumanlar gonderebilecekler. profilin altında filmleri olacak ve yorum bolumu ve en son yorum yapan kişi bide favorilerine ekleyen son 3 kişiyi olacak yandaki gibi ornek film gorunuşu ve aktorler ve yanlarında isimler (diyelim ben cuneyt arkının ilk filmine yukardaki gibi resim yukledim. bu resim cuneyt arkının butun resimlerinde gozukecek yani aynı aktotun resmini farklı filmlerinde surekli yuklemek zorunda kalmayayım ornek film yukleme ama burda filmlere yuklemek istediğim filmleri girip filmlerinde afişlerini gozat diyerek yuklemeliyim ayrıca oyuncularının resimlerini de buradan yuklemeliyim. bide filmlerin icinden resimlerinide yuklemeliyim. yukarda ornek filme bakarsanız film resimlerinide yuklemeliyim Fiyatlarınızı ve goruşlerinizi bekliyorum Fiyat Artarsa Siter Bittikten Sonra Diğer kısmını veririm. __________________