WWW.GLOBALEVRİM.COM SATILIĞA CIKARTILMIŞTIR Ben forum sitemi satacam ama iyi bir fiyat verirseni tabi pazarlıkla burdan ucreti soylerseniz? istersen once adresini vereyim :globalevrim.com gunluk ziyaretci sayısı 300 filan uye sayısı:170 konu sayısı:3300 100 mb alan şimdiye kadar 40 mb alan kullanılmıştır Ve sitede iki reklam alınmıştır ordanda eğer iyi calışırsan aylık 90 ytl ordan kazanıyorsun iyi bir fiyat soylersen yaparız sana. Ha bide benim amacım bana para lazım olduğu icin ve ben forum siteyle uğraşmak istemiyorum cunku bir duz site yapacam kendime. Googlede anasayfa ve bazı sayfalar zararlı icerik diye tanımlamıştır yanlışıkla eklenen bir toplist yuzunden oldu. ama bazı sayfalar ben toplisti sildim google indexlemey geldiinde herhalde kardırıl artık olmasa eğer yeni bir domain alırsınız olur biter msn:mehmet29900 @ hotmail.com SİTE REKLAMSTORE, SUPERTEKLİF, GOOGLE REKLAMLARINA KAYITLIDIR.ORDANDA PARA KAZANMA ŞANSI ARKADAŞLAR ALTTA UCRETİ SOYLEYİN SİTEDEN AYLIK 90 YTL KAZANMAk kesin ve uye oluna sitlerden tıklama başına ucret alma!!! SİTENİN SAYACI İLE İLGİLİ BİLGİLERİ HEPSİNİ BURDAN BULABİLİRSİNİZ __________________