Webmaster arıyo isen SMF icin İceri gel ( scripte kurulur ve yapımı veya guzelleşir)
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Webmaster arıyo isen SMF icin İceri gel ( scripte kurulur ve yapımı veya guzelleşir)
-
10-10-2019, 03:52:13Arkadaşlar smf forum kurulur veya forum uzerine portal yapılır. Forumunuz var ama Eklenti veya forumunuzu guzelleştirmek ister iseniz Flash chat camlı veya cam sız kurulur her turlu modifiye her turlu eklenti forumunuza kurulur usteki dediklerim herkes icin bence gecerli her alanda bilgim var ayrıca yaptıgım yani elimden gecen sitelerin tumune meta tag larını ve meta hilerini bizat kendim kurucam ve surekli guncelleme işleminide anlatıcam bazı kişiler meta hilerinin googlede banned olacagınız soyluyor fakat google nin kızdıgı konu verdigin indexlerin sitende olmaması olaybu işini bilen banned yemez ben % 90 garanti veriyorum eger yer iseniz ki benim başıma hic gelmedi mata hilesi yaptıgım halde google bannedinizi acırmanızda yardımım dokunur en gec 2 gun icerisindede bannedin acılmasına garanti ederim ing iyi oldugu icin sorun nerde ogrendikten sonrada sorunu duzeltip actırmak zaten cok kolay ki googlede calışanlarda zaten hemen cevap veriyor bildigim kadarıyla. İndexleriniz cok iyi olur webmasterligini benim yaptıgım forumların veya sitelerin tumu icin bu gecerlidir indexleriniz eksiksiz olur ve surekli ust sıralarda durma garantisi ilk bir ay icin vere bilirim bir ay sonra nolcak pekiy bir ay sonrada indexleriniz ilen ilgilenmez iseniz indexler hali ilen geriler ama bu da bir olasılık. Ayrıca hic anlamıayan lar icinde anlıyana kadar destek veriyorum teknik acıdan takıldıgı yerlerde falan benim yaptıgım yer ise o takıldıgı yer yardımım dokunur. İletişim pm veya : [email protected] HERKESE İYİ CALIŞMALAR __________________