Merhaba arkadaşlar Piyasadaki en iyi scriptlerden diyebilirim alan olursa pişman olmucaktır GENEL OZELLİKLERİ * Anasayfada mause ile uzerine gelince değişen manşet haberleri * Uyelik sistemi * Foto galeri sistemi * Son Dakika haberleri modulu * Koşe yazarları modulu. Sınırsız koşe yazarı ekleme. * Haberlere ve koşe yazar yazılarına yorum ekleme. * Eklenen yorumları ister direk yayınlatabilme isterseniz editor onayından gecerek yayınlatabilme imkanı.(sadece uyeler yorum yazabilir) * Sitede toplam 7 adet dinamik reklam yerleri.(coğaltılabilir) Her reklam pozisyonuna istediğiniz kadar reklam ekleme. Sayfa her yenilendiğinde reklam değişecektir. * Reklamlarda Flash uyumluluğu. Gunluk tık sayısı kontrolu * Detaylı iletişim sayfası. İletişim sayfasından gelen mesajları yonetim bolumunden okuyabilme imkanı. * Kunye modulu * Kolay ve anlaşılabilir yonetim paneli * Yonetici ekleme * Yonetim panelinden site icindeki tum yazıları kontrol edebilme imkanı. * Detaylı Anket Modulu * Her sayfaya ozel meta taglar kategorize edilmiş farklı titleler sayfa iceriği ile bağdaşlaştırılmış description tanımı ve keywordslar * Tum iceriği yonetimden kontrol etme imkanı * uyeliği onaylı veya direk olarak ayarlama imkanı * Tum uyeleri yonetimden kontrol etme imkanı Script tek domain uzerine kurulabilir.kesinlikle 3. şahıslara dagıtılamaz. Script fiyatı : 500 ytl Demo : eglenturk.net/haber script kendi yapımımdır Scripti almak isteyenler admin[at]eglenturk.net ekleyebilirsiniz veya pm ile irtibata gecebilirsiniz __________________