Merhaba Arkadaşlar Yeni bir Projeyle Daha Burdayım uzun zamandır aklımda olan bir projeyi hayata gecirdim sanal ortamda en cok aranan ve en nadir ( bulunamayan ) calışan bir hosting scripti'dir butcesi olan kodlatırz olmayan ise ortadaki scriptleri toparlamaya cabalar uğraşırır.Sıfırdan kodlamış ve emek vermiş olduğum scripti bu fiyata vermemin sebeblerinden biride budur herkes faydalansın isterim. bir sure sorna v2 surumunu cıkarıp onunla guncellemeler yapıcağım. - Şık ve Zarif Tasarım ( Tasarım icin bir Awbs Temasının Sadece Paket Bolumunu baz Aldım Full PSD Mevcuttur Beraberinde Verilicektir. ) Genel Bakış -- Anasayfa Son Eklenen 4 hosting Paketi Eklenir. ( isteğe gore değişikliklere gidilebilir) -- Anasayfada Referanslar & Son Projeler Bloğu -- Sol Blokta Name Server Bilgileri -- Footer Kısmında Son Eklenen Haberler ve Yetkili MSN Adresleri -- Genel Olarak Standart Hosting & Domain Scriptlerinde Bulunan 8 Menuden Oluşmaktadır. Tamamı Yonetim Paneli Kontrollu -- Header Kısmında Misyonunuzdan Kesitler ile Siteye Giriş Yapanları Etkileyebilirsiniz. -- Sipariş Formu Sayesinde Kolayca Sipariş Alıp Yonetebilirsiniz. -- İletişim Formu Gonderilen Emailler O Saniyede Mailinize Duşer Bir aksaklık Yaşamaz. -Full Otomaik Yonetim Paneli Panel Ozellikleri -- Genel Ayarlar -- Panelden Title Değişimi -- Panelden Admin Bilgileri Değişimi -- Panelden Name Server Değişikliği -- Yetkili Msn Adresleri Değişikliği -- İcerik yonetimi -- Kurumsal Sayfası Kontrolu -- Web Tasarım Sayfası Kontrolu -- Paket Yonetimi -- Hosting Paketi Ekleyebilme & Guncelleyebilme & Silebilme -- Reseller Paketi Ekleyebilme & Guncelleyebilme & Silebilme -- Duyuru & Haber Yonetimi -- Duyuru & Haber Ekleyebilme & Guncelleyebilme & Silebilme -- Siparis Yonetimi -- Yeni Bir Siparis Aldığınızda Panelde Gorur Onaylayıp İşlem Başlatabilirsiniz. -- Gelen Siparişleri Arşivliyebilir & Silebilirsiniz. Hepsi bukadar Bu Fiyata Guzel bir iş Yaptığımı Duşunuyorum Eğer Ben alıcam(da) Şu kısımlarda Şole yada Boyle Birkac Değişiklik Yapalım Derseniz.İsteğin Boyutuna Gore Değişikliğe Gidilir. Demo : h t t p: // sinnerdreams.com/hosting Admin : Admin Paneli icin Pm İsteyiniz. ( Malum Bazı Cakalların Saldırısına Uğramak İstemıyorum.isteyen admin yolunu şifreler ben uğraşmadım demo olduğu icin ) Fiyat : 49 TL Mailto : [email protected] ( Her turlu goruş ve istek icin. ) __________________