80 YTL Forum Sitesi Kuracak Var mı ?
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- 80 YTL Forum Sitesi Kuracak Var mı ?
-
10-10-2019, 02:50:43Evet 80 YTL lik butcem var vbulletin forum istiyorum full olacak asağıda kimler online , sağda solda reklam alanları , chat bolumu yani tam anlamı ile full olacak Tekliflerinizi değerlendireceğim... musterilerime demo amacı ile hazırlayıp o arkadasla aracı olarak musterilerime forum sitesi kurmak istiyoruz forum konusunda vakıf değilim Teklifleriniz kim ne kadara nasıl bir forum kurar demo verirseniz uygun olur... asağıda benim sistemlerin fiyatları yazmakta sizde ona gore bir fiyat yazınız milletin alım gucu yok vicdanli fiyat veriniz.... Arkadaslar aklınıza gelecek her turlu hazır site sistemi elimizde mevcuttur... Turkiyede acikartirma - e ticaret vs benzeri siteler satıp arkasında duran varmı ? Satıslarımız gittigidiyor sitesi uzerinden gercekleşip, alıcı odemesini site kurulumundan sonra yapmakta ve en guvenli yol ile satıs islemi ve kurulum islemi gerceklesmektedir Merak eden arkadaslar icin gittigidiyor sitesi uzerinde dukkanım mevcut ve Kullanıcı adım : os-system E-Ticaret Haber Emlak Galeri Kisisel Site Blog Portal Vakıf Dernek Acıkartirma Siir Kurum Okul Aynı zamanda Cd setinden olusan PHP ASP Videolu anlatım setimiz mevcuttur... ve aklınıza gelebilecek her turlu sisteme uygun satıslarımız vardır Demo : acikartirma org Demo : satilikscript com Referanslarımıza bakınız...Fiyatlarımıza sasıracaksınız 50-70 Ytl arası sistemlerimiz mevcuttur.. asp+php destekli hosting 50 mb yıllık 5 TL 100 Mb Yıllık 10 TL dir bualanda reklama girdiğinden bana ozel mesaj yolu ile sitelerin kurulu olduğu DEMO adresi alabilirsiniz Herkese Saygı ve selametle yolunuz ve bahtınız acık olsun..... os-system __________________