slm arkadaşlar, bu ay universteye gidiyorum ilgilenemeyeceğim icin sitelerimi satıyorum. --site; 8oyun.com --hit; 1000-1500(bi kac ay once 7000 di ilgilenemediğimden dolayı duştu) --gelir; 150tl adtech+100tl pop up (aylık) --giderler; yoq --70 civarında site ve arama motorundan siteye ziyaretci gonderiliyor. --herşey dahildir.zaten sitedeki sponsor linki sayesinde site kendi masrafını kendisi karşılamaktadır --cartoon network oyunları ve daha onlarca kelime aramasında goolede birinci sayfada --site adeta bi marka haline gelmiş hatta bi kac sitede 8oyun.com oyunları diye kategori bile war --ilgilenilirse hiti 10,000i buluyor [IMG]http://img54.**************/img54/525/8oyun.jpg[/IMG] resimde gorulduğu gibi site 200 milyondan fazla indexe sahip --site; linoyun.com --hit; 100 --geliri; 10-15tl (aylık) --gideri; yoq --yeni actığım bu site kısa zamanda internetteki yerini bulmaya başladı. hızla buyumektedir ---tum dunyada rekorlar kıran cizgifilm kahramanı ben10 ile ilgili bir cok indexi wardır yani site yi aldıınızda tek yapmanız gereken beklemektir.google surekli indexleyerek butun etiketleri alıyor.bu da siteyi cok kısa zamanda iyi yerlere getirecektir her iki siteninde admin paneli cok basittir hic bir webmasterlık bilgisi gerektirmez ayrıca satış sonrası surekli destekte verebilirim. teşekkurler iletişim; lordyunus_91 @ hotmail.com __________________