Merhabalar Arkadaşlar Site adresi(Ozel mesaj yoluyla msn bırakın msn ekliyim cunku ozel msg atamıyorum yeni uye oldum 50 post olması gerekiyor ( sacma bir durum )) : Pagerank : 2 Sitenin hiti : gunluk 500-700 ( tekil) 4000( coğul ) Sitenin iceriği : Arkadaş Partner arama Banlı olduğu arama motoru varmı :yok Banlı olduğu sponsor varmı :yok Satışa hosting dahilmi : evet ( host değil reseller aylık 20 tl odemeli ) Sitede script kuruluysa lisansı varmı(kendi yaptım script lisans dalgası yok) : İstenen fiyat (script 100 TL site komple 4000 TL aciliş fiyatıdır) : Acık arttırma sonlanma tarihi : 11.10.2009 not : eve mobilya filan aldım borclarım var o yuzden domaini satıyorum domain 2005 kokenlidir ve arkadaş arıyorum kelimesinde ilk sayfada cikmaktadir gunluk 400-600 googleden tekil hitti mevcuttur. gunluk 600-7000 gosterim yapmaktadır googleden gunluk 4-5$ sabit kazancı bulunmaktadır. ayrıca reel arakdaş şu bu extra sponsorlardan aylık 100 TL gelmektedir. Script ozellikleri : Basit bir scripttir. asp tabanlıdır şahsımın kodladığı bir scripttir. ( warez filan kesinlikle deildir taa 2005 den beri yapıp geliştirdiğim bi scripttir.) mesajlaşma birden fazla resim ekliyebilme free uyelik ( msn alabilme tlf alabilme ozelliği ) arkadaş listesine ekliyebilme ozelliği bay bayan uyeleri 10-20 şerli kafanıza gore dilediğiniz gibi listeliyebilme arama bolumu ( not scriptte bazı eksiklikler goze carpabilir elimden geldiğince yapabildiğimi yapmaya caliştim bazen bazı şeyleri cozemedim dediğim gibi basit bi script domain alacak kişilere tavsiyem kaliteli guzel bir script koyduklarında eminimki ayda 600-700 den aşağıya kazanmazsınız ben bu siteyi bir hobi olarak acmiştim zamanında askere gitmeden once ve zamanla gelişti kac kere uyeleri kafama gore sildim ettim yoksa şidmiye kadar 100.000 uyesi omustur şmdi ye kadar aldığı hit sayısı 777653 dir oda 2007 den beri aldığı hit ( webservis kodundan kopyaladım) yani demem o ki site guzel guzel bi script ile dahada guzel hale getirilebilir ileride buyuk sağlam garanti arkadaş gibi sistem duşunenler icin mukemmel bir domaindir msn nizi pm atın bana ben domaini size bildiririm admin panelinde toplu mesaj atma ozelliği uye silme ozelliği __________________