FeLix_ mod abi ... ozur dilerim konuyu yanlış actıysam o konuyu silersen sevinirim doğrusunu şimdi yazıyorum ... Arkadaşlar, sitem icin aciil postcu arıyorum!!! Site adı: adresi vermek dorumudur, bilmediğim icin msn den vereceğim Site iceriği: paylaşım platformu Konu sayısı: 30 bin Konu değişik bolumlere ama Acılacak konu iceriği: filim bolumu, dizi bolumu, oyunlar, Programlar Site scripti: vBulletin Uyelik sayısı: Konular 1 Uyelikte acılıcak Sure: 2 Gunde bitmeli Fiyat: Şuan elimde 100 EURO = 200 tl var yeter sanırım Ek mesaj: Arkadaşlar, bi siteden benim siteye gecirilmicek, Rar dosyalarına ayrlıp dosyaların icine benim sitenin Reklamı ve Rar şifresi de benim sitenin url si !!! Ayrıca şunuda belirtmek isterim, forumu actırdığımda kazık yedim 320 tl odedim hic bişey icin, forumuda gorseniz hic bişey fazla yapılmadı. Fiyat soyledim ama yetermi bilmiyorum yine detaylı bir şekilde msn de konuşuruz... Yapabilecek arkadaş varsa beni hemen eklesin !!! Para konusunu merak etmeyin o 320 tl yide size elimdeki belgeyle ıspatlayabilirim ... Para sorunu bende yani yok ... Fazla tutarsada muhim değil yeterki site indexlensin ve uye sayısı artsın ... Ayrıca şunuda soylemek isterim, paranın hepsini gondermem bi kısmını Foruma Konu acıldıktan sonra diğer kalanı ise Tum konular bittikten sonra Bukadar bilgi yeter sanırım ilgilenen arkadaşlar bana burdan ulaşabilir: cuneyd @ webdepo . net Boşlukları silin __________________