Forum18 SATILIKDIR - 1000 TL (Temsili Rakam)
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Forum18 SATILIKDIR - 1000 TL (Temsili Rakam)
-
10-10-2019, 01:51:52Sitenin acılış tarihi: 2005 Kategori, sitenin iceriği nedir: Yetişkin forum Turkiye'de bu forumu bilmeyen yok Site tum iceriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: tumu Hosting dahilmidir:hayır Banlı olduğu sponsor varmı:hayır Banlı olduğu arama motoru varmı:hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi:evet Yazılım Lisans sonlanma zamanı:haziran 2010 update suresi bitiyor Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:yok Satma nedeni (opsiyonel): forum işlerini bırakıyorum Varsa sitenin aylık getirisi (opsiyonel):aylık vip uyelikden 3000 lira kazanıyordum ama sms satışları olduğu zaman şimdi sms vip olayını kaldırdım. reklam gelirlerindende banner link satışları derken 700-800 alıyordum ama reklamlar secici davrandığım icin oyle Forum 3 ay once mahkeme tarafından kapanmıştı fakat bakanlık tarafından gerekli duzenlemeler yapılarak site acılmış ve her hafta bakanlık ile temasa gecilip site kontrolu yapılmaktadır. Site icerisinde 2 ceşit uyelik vardır 1. genel uye onlar sadece genel alanları gore bilir 2. yetişkin uye bunlarda adult bolumleri gorebilmektedir 4 ceşit de vip uyelik sistemi vardır 2000 uzeri ucretli vip uyelik vardır bunlar suresi bitmeden kaldırılmaması gerekiyor sonucta hizmet satılmıştır ama sureleri 3 ay 4 ay kalmıştır Konular: 65,545, Mesajlar: 430,176, Uyeler: 210,704 hergun 500 e yakın yeni uye olmaktadır. Site sunucu değişimi olduğu icin kapalıdır yarın acılcaktır. __________________