KALİTELİ/HIZLI/COOOK!...UCUZ/ Post İşlemleri...
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- KALİTELİ/HIZLI/COOOK!...UCUZ/ Post İşlemleri...
-
10-10-2019, 01:47:15Merhaba arkadaşlar, Sizlere,bundan sonra burada post konusunda uygun fiyatlarım ve kaliteli/disiplinli calışma anlayışım ile yardımcı olmaya calışacağım. Fazla uzatmadan ve sıkmadan,sizleri kısaca bilgilendirmek istiyorum. POST FİYATLARI 100 Konu 2 YTL 300 Konu 6 YTL 500 Konu 10 YTL 1000 Konu 20 YTL 1500 Konu 30 YTL 2000 Konu 40 YTL Ne Tur Sciplere Acıyorum? Her tur scriptinize konu acmaktayım. Fiyatlar neden bu kadar duşuk? Bircok arkadaşımızın kafasında bu sorunun oluştuğunu tahmin etmekteyim.Ve bircok postcu arkadaşımızında "Piyasa bu kadar duştu mu!..." tarzında sitem edeceğini de biliyorum.Ancak ne varki her alanda olduğu gibi post camiasında da rekabet olmazsa olmazlardandır.Bircok arkadaşın fiyatları tabana cektiği şu gunlerde,bizlerin de iş tutabilmek icin fiyatları makul bir seviyeye cekmesi kacınılmazdı. Ucretleri nasıl alıyorum? Banka hesabı uzerinden calışmaktayım.Şunu da belirteyim,domain ve host karşılığında konu acmamaktayım. Referans veriyormuyum? Evet arkadaşlar,istediğiniz taktirde calıştığım siteleri sizlere referans olarak gosterebilirim. Bu kadar ucuz olması,konuların kalitesiz olacağının mı gostergesidir? Kesinlikle arkadaşlar hayır!...Dediğim gibi fiyatların duşuk olmasının sebebi hem piyasada tutunabilmek,hemde zamanımın cok olmasıdır.Bu yuzden konularda en ufak bir kalitesizlik olamaz. Bana nasıl ulaşabilirsiniz? Bana,[email protected] veya Ozel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz... SAYGILARIMLA __________________