Merhabalar elimde Bir forum Birde Sohbet sitesi var.Bunları satmak ıstıyorum. www.keyfimiz.com .Forum+host ve uyeleri ıle bırlıkte satcam. .Hic Bir arama motorunda Banı yoktur. .Googlede Keyfimiz Yazınca İlk sayfada ve ilk sırada cıkıyor. .PR1'dir gelecek Pr En kotu 2'dir .Hostun ozellıklerı:Herşeyı sınırsızdır. .Tasarımı ıle Bırlıkte BIrakılcak.. .Acık Artırma usulu ile Satılcak. .Acılış Fiyati:10 ytl .Hem Al Fiyatı 250 ytl'dir. .Hemen Alan Arkadaş'a Hediye Bir domain. .Acık Artırma 7 gun surecek. .Acık Artırma Başlama Tarihi:21.08.2007'de başladı 29-07-2007 Bitecek .Acık Artımada En yuksek verene bırakılcaktır.. .Domain Turkticaretden ucretsiz transfer yapılcaktır. .Forum istatikleri:1390 Mesaj 616 Konu Gonderen: 118 Uye. www.sohbethit.net .Hic Bir arama motorunda Banı yoktur. .Hostun ozellık 250 mb alan 10 gb trafik .Googlede Sohbetsiteleri Kelımesınde bırıncı sayfadaydı fakat ılgılenemedım ve bır kac ayda kapalı durunca 2.sayfa duştu ve rahatca bırıncı sayfa hatta ılk sıraya cıkabılır. .PR 4'dir. .Tasarımı ıle Bırlıkte BIrakılcak.. .Acık Artırma usulu ile Satılcak. .Acılış Fiyati:10 ytl .Hem Al Fiyatı 250 ytl'dir. .Hemen Alan Arkadaş'a Hediye Bir domain. .Acık Artırma 7 gun surecek. .Acık Artırma Başlama Tarihi:21.08.2007'de başladı 29-07-2007 Bitecek .Domain Natrodadır.Natroda hesab ucretsiz transfer yapılcaktır. .Domain alana 1 senelık domaın suresı uzatcam. bılgı almak ısteyenler pm yolu ıle vede [email protected] ekleyın.Keyfimiz ve sohbethitleri Jenerik ve iyi hit yapabılcek domaınlerdır fakat okudugum ıcın ılgılenemıyorum bırde calısıyorum bu yuzden satcam.Keyfimiz.com 1.5 senelık ortalama. __________________