S.a Arkadaşlar Oncelikle Hepinize Kolay Gelsin . Kuzenim Yeni Bir Telefon satış , Teknik Servis olan Bir Dukkan Actı . Bende bir web Sitesi Hediye etmek istiyorum . Pek Professional olmasına gerek yok . Online Satış falan yapılmıyacak sadece tanıtım amaclı . Anasayfada birkac telefon Resmi irtibat numaraları adres vs. gibi sıradan bilgiler yer alıcak . Birtek Teknik servis diye bir bolum olucak ve orda Arızalı telefonların bulunduğu bir panel olucak . Telefonların olup yada olmadıgına dair kullanıcıların buna kolaylıkla ulaşabilecekleri . Bu paneli kuzenimin kolaylıkla duzenleyebileceği yeni telefon ekleyip , kaldırabileceği . Arızaların oldu yada olmadı şeklinde işaretleyebilecegi bir yer . Orneğin : [IMG]http://img826.**************/img826/3161/adszhi.jpg[/IMG] Bu benim paintte hazırladıgım birşey bunun daha gelişmişi Telefon resimleri, modelleri yuklenmiş olucak oradan biz sececegiz e-250,6300 vs. birde tarihe gore sıralama . Bu konuda uygun bir fiyata yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa ozelden mesaj atabilirler . __________________