Firma Rehberi ve urun tanıtım scripti(Php)-Satılık
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Firma Rehberi ve urun tanıtım scripti(Php)-Satılık
-
09-10-2019, 23:54:34Demo adresi:w w w .reh2 .co.cc İstenen minimum fiyat: 75 TL Kategori, yazılımın iceriği nedir: Firma rehberi Lisans bilgileri: Tarafımca lisanslıdır. Lisans sonlanma zamanı: Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Başka birine satılamaz Doldurulması opsiyonel alanlar Satış sonlanma tarihi (opsiyonel): 10 Kişi ile sınırlıdır. Satıcının eklemek istediği notlar: Uye işlemleri; -Normal ve Gold uye olmak uzere 2 ceşit uyelik -Firma Ekleme (Duzenleme) -Urun Ekleme (Normal uyelik urun ekleme sınırı bulunmakta) -ilan Ekleme (Normal Uyelik ilan ekleme sınırı bulunmakta) -Firmalar arası mesajlaşma (Normal uyelik mesaj sınırı bulunmakta) -Urun ve ilanlarım(Aktif-Pasif yapma) -Gold uyeliğe geciş formu Admin işlemleri; -Site Ayarları -Uye Ekleme (Silme-Duzenleme) -Firma Ekleme(Silme-Duzenleme) -Urun Ekleme(Silme-Duzenleme) - Alım Satım ilanı Ekleme(Silem- Duzenleme) - Kullanıcı paneline duyurular -Haber Ekleme(Silme-Duzenleme) -Reklam duzenleme -Sektor ve Alt Sektor(Ekleme-Silme- Duzenleme) Yapılan guncellemelerden alıcılar ucretsiz faydalanacaktır. iletişim icin ayrıca : [email protected]'dan ulaşabilirsiniz . Admin panel demosu icin lutfen msn i ekleyin __________________