gunluk 300 dolar kazanc elde eden ve gunluk 70k hit getiren video scripti satilik
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- gunluk 300 dolar kazanc elde eden ve gunluk 70k hit getiren video scripti satilik
-
09-10-2019, 23:53:14Merhaba arkadaşlar Gecen ay kendime ozel bir video scripti hazırladım. Ve 1 ay sonunda sonuclar muhteşemdi. Hemen hemen hicbirşey yapmadan siteme gunluk 70k hit cekiyorum. Hitler tamamen google aramalarından gelmektedir. Bu nedenle sizinde bir siteniz olması icin hazırladığım scripti size ozel olarak satıyorum. Scriptin kurulumu ve kullanımı gayet basittir. Sadece başlangıc icin bir kac etiket eklemeniz yeterlidir. Daha sonra link değişimi yapın link alın ve paraları sayamaya başlayın. Script otomatik olarak videoları youtube uzerinden arar ve gosterir. Etiket sistemi sayesinde yuzbinlerce indexli sayfanız ve hitiniz olabilir. Bunun yanında kazanclarda muhteşem derece artacaktır. Şuanda 50kbinlik sitemde gunluk ortalama 250/300$ kazanıyorum. Aslında daha cok kazanırsınız fakat ben yerleşimleri yapamadım icin az kazanıyorum. Kurulum tamamen ucretsiz olarak yapılacaktır. Nasıl kullanacağınız ise size anltılacaktır. Scriptin anahtar teslimi fiyatı sadece ve sadece 200$ dır. Yanlış duymadınız sadece 200$ vererek gunde onbinlerce trafik ve kazanc elde edbilirsiniz. Odeme havale eft ile yapıbilir. Aklınıza takılan sorularınızı rahatca sorabilirsiniz. Not: Script alıntıdır calıntıdır vs gibi sacma sapan yazılar yazmasanız sevinirim. Tamamen kendim kodladım. Saygılar isteyen arkadaslar pm ile ulasabilir isteyenler [email protected] hotmail . com eklesinler . __________________