Ağustos Kampanyası'na Devam! Web tasarım - Programlama - Grafiker Egitim Setleri
Ayrıntılı Bilgi İcin Tıklayınız!!! Tum liste burada sıralanmıştır EVET EKİMDE DE SADECE 25YTL 9 Egitim Seti 25YTL Siparis ve Sorulariniz icin YENİ MSN Adresim; [email protected] [IMG]http://img440.**************/img440/2059/egitimsetiindexer3.gif[/IMG]
İŞTE BAZI REFERANSLARIM: Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen bekir84
arkadaşım cok saol paket elime bugun ulaştı. Alış veriş yapacak arkadaşlar guvenebilirsiniz bir sıkıntı olmadı.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen ViKo
Selam Arkadaşlar, Bundan onceki konuda yorum yapmıştım ama birdaha yapmak istedim.Bende arkadaştan set alanlardanım.Gercekten herşey zamanında ve en iyi şekilde oluştu.herşey mukemmel.Derslerde harika.Bu kadar ucuza webmaster olacağımı sanmıyordum. Guvenebileceğiniz super bir insan Alışverişim devam edecektir. Herkese iyi alışverişler. Teşekkurler

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen bennn007
cok guzel bir koleksiyon benim işime yaradı

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen fatih_bey
arkadaşımla bir takas yaptım takas yapmak bir tarafa birde gonderdiği proğramla ilgili cok yardımcı oldu msn den parayı değil oncelikle muhatapına yardımcı olmayı yeğleyen bir alış veriş ve takas yapıyor. ayrıca cok sıcak ve samimi bir davranışı var temiz ve zamanında işde cabası cok teşekkurler

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen kafkakutalmis
merhaba oncelikle bu arkadaş gercekten iyi bir arkadaş gerek iletişimi gereksede urunleri cok guzel..(bu cocuk gelecek vadediyor)))))))))))))))))

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen fatih_bey
ARKADAŞIMIZDAN WEB TASARIM EĞTİM DVD Sİ ALDIM. zamanında gelen kargom msnden aklına bir şuphe gelmesin diye gosterdiği insani titizlik, dvd nin geleceği gun gelip gelmediğini sorması ve her an her konuda msn den yardım etmesiyle guvenilir bir arkadaş olduğuna inandım bu ikinci ailış verişimiz cok teşekkur ediyorum

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen silici87
yok boyle bi set toplam 6dwd aldım hepsi birbirinden gusel tek tek sıralı bir bicimde derlemiş saolsun. Arkadaşım sonra eksik kalanıda alıcam yani alışverişim devam edecek nese msnde konuşuruz kacırmayın derim (Bu arada hediye ettiğin film icin tşk.)

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen bekir84
saol dostum ikinci setide aldım sorun yok hicbirinde.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen kvteror
Arkadaştan tum eğitim setlerini ve diğer metaryelleri aldım kargo bugun elime ulaştı. gercekten cok teşekkur ediyorum bu kadar sıcak ve titiz olduğun icin her dwd ayrı ayrı poşetinde kağıt zarfıyla birlikte hazırlanmış yani tam anlamıyla profesyone bir calışma. ama ben dizi ve filmleride senden almak isterim geldiği zaman beni haberdar et hocam ya hadi goruşmek uzere...

Alıntı:
ikinci alışverişimde c.tesi gunu elime ulaştı bu kez film ve dizi aldım yine guzel yine hızlı yine titiz tşk ediyorum..

Alıntı:
mekemmel bir satıcı herkeze tavsiye edelim eğitimlerinde filimlerin de cakimleri on numara ayrıcada dvd leride kaliteli teşekkurler...

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen esrar_perdesi_42
arkadaşla takas yaptık ben gonderdim arkadaş bu aralar biraz sıkışığım dedi ben de senin canın sağolsun dedim ve dvdleri gonderdim ... arkadaşta durumu duzeldikten sonra gonderdi... yani guvenilir bir arkadaş kendi guvencemi veririm... teşekurler arkadaşım bol kazanclar...

Alıntı:
Arkadaştan 3. alışverişimi gercekleştirdim (kusura bakma dostum gec msj yazıyorum) şimdide elindeki belgeselleri ve şu meşhur diziyi aldım tebrik ediyorum her alışverişte aynı titizlik devam ediyor dwdlerde bir tek parmak izi bile yok... ben sonuna kadar memnun kaldım tavsiye ederim

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen mgkmgk35
Ben bir kac eğitim setini arkadaştan aldım, gercekten profesyonelce hazırlanmış harika setler herkese tavsiye ederim.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen tr12
arkadaşlar satan arkadaştan grafik dvdlerini aldım. gercekten guzel ve memnun kaldım. almak istiyorsanız tavsiye ederim...

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen a_h_m_e_t
arkadaştan eğitim setleri ve meşhur dizinin dwd'lerini aldım. saolsun setlerdeki titizliği hızlı hazırlaması ve diyaloğu superdi ama asıl değinmek istediğim adresimi yanlış vermiştim ve bana tek hamle bile yaptırmadan kargoyu kac kere arayıp kendi halletti işi. alışverişim devam edecek...

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen silici87
Arkadaştan daha once bir alışverişim olmuştu şimdide kalanları alayım dedim ama yine eksikler kaldı adam her gecen gun genişliyor şimdide 3D modelleme DWDlerini aldım fiyat uygun hız super titizliğne diyecek yok daha ne olsun derim alışverişim devam edecek...

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen kaanno
Arkadaştan 18DWD lik eğitim seti 21DWD lik film ve belgesel aldım ve şu meşhur dizide gozum kalmasına rağmen butcem yetmedi ve alamadım neyse parayı gonderdim 1saat sonrada kargoya verilmiş bugun elime ulaştı gercekten setler hakkında olumsuz tek kelimem olamaz hepsi cok kaliteli. Ama asıl surpriz beni paketin altında bekliyormuş 14DWDlik meşhur dizinin tum bolumleri koyulmuş gozlerime inanamadım ve hemen arkadaşı aradım tşk ettim buradanda tşk ediyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum!!!

Alıntı:
merhaba setleriniz cok guzel hızlı kargo teşekkur ederim....

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen a_h_m_e_t
arkadaştan ikinci alışverişimide gercekleştirdim harbiden her gun buyuyor listesi eğitim setinde bir numara yolunda yine sorunsuz ve hızlı bir alışveriş oldu. Hayırlı Satışlar...

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen harun_emre
abi superrrrrrrr set ellerıne saglık kargo ve hediyen icinde tşk...herkeze tavsiye ederim saglam ve temiz bu arsiv kacmaz....

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen James Dean
Eğitim seti aldım arkadaştan alış verişinden memnun kaldım birde ustune bir eğitim seti hediye etti cok ince birisi.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen ganos_forever
sevgili summitdarka gercekten cok teşekkurler.soz verdiği zamanda elime ulaştı eğitim setleri.ve en ufak bir sorun yok.ayrıca hediye ettiği eğitim seti icinde cok teşekkurler.cok ince bir arkadaş kendisi......

summitdark eski nick'im Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen mk1515
hocam eline saglık basta bu kadar iyi olacagını hic duşunmedimmm ama Cok iyi servis buarada hemen cekip yollamandaa gozumuu yoldaa bırakmadı harika bii egitim arşivim var ellerine saglık.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Kıtta31
cok tesekkurler cdler geldi superler ya sorun cıkmadı hemen geldi.Cok tesekkurler arkadasa guvenebilirsiniz kral adam eywallah saolasın allah razı olsun

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen turko_can
arkadaşım saol dvd ler elime ulaştı teşekkur ederim eline emeğine sağlık...

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen isot
arkadaşım ellerine sağlık.. benim icin cok iyi oldu.. hele kargo ve hıza gelince soyleyecek cok birşeyim yok.. teşekkurler..

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen 5mys
Arkadaşı carşamba gunu ekledim ve siparişi verdim (22dvd), cuma gunu oğlen paket elime ulaştı. dvdler kalite, kargo hızlı, herşey kutusunda he bide msnden samimiyetini sayarsak mukemmel bir satıcı Buradanda teşekkur ediyorum işine değer verdiği icin.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen skyberks
eğitim setleri bugun elime ulaştı dostum. tşk ediyorum 25YTL'ye bu kadar bilgi ve hizmet duşunemiyordum kutlarım Herkese tavsiye ederim....

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen 5mys
Arkadaşı carşamba gunu ekledim ve siparişi verdim (22dvd), cuma gunu oğlen paket elime ulaştı. dvdler kalite, kargo hızlı, herşey kutusunda he bide msnden samimiyetini sayarsak mukemmel bir satıcı Buradanda teşekkur ediyorum işine değer verdiği icin.