Merhaba arkadaşlar yep yeni paketimizle sizlerin karşısına cıkıyoruz. Yapacağımız calışmaların sonucunda siteniz google'nin gozune girecek ve ust sıralara cıkacaksınız. Yukselmek istediğiniz kelimeyi ve sitenizin linkini veriyorsunuz biz size raporu max.3 gun icerisinde teslim ediyoruz. Sizler icin Gumuş ve Altın Paket olmak uzere iki secenek sunduk. Not: Unutmayın yapılan calışmaların cokluğu değil kaliteli olanı makbuldur.Daha fazla backlink yapacağım diye google'de banlanmayın dikkat edin. Bizimle calışın,farkımıza varın Yaptığımız calışmalarımızın başarılarını aşağıdaki resimde gorebilirsiniz.. ARTIK HERKES,İSTEDİĞİ HER KELİMEDE YUKSELECEK.BUNUN İCİN TONLARCA TL HARCAMANIZA GEREK YOK. İletişim /MSN : [email protected] Odeme Ceşitleri Misli.com & İş Bankası Referanslarımız - Başarılarımız (Yukselmelerdeki istatiskler alınan paketlere gore değişiklik gosterebilir. En pahalı ve kaliteli paketimiz 20 TL'dir.) Yaptığımız calışmalar sonucunda; Googlede yukseleceksiniz, Alexa da yukseleceksiniz Yukselttiğim kelime ile tekil hitiniz artacak Daha cabuk index alacaksınız Dizin Kayıt ve Forum Tanıtım Şuanda yapmıyoruz Bir paketten birden fazla satın alabilirsiniz,bu sitenin daha da buyumesini sağlar. Calışma Ayrıntıları ++Altın Pakette kendimize ait 8 tane blogda tanıtım yazısı ekliyoruz. ++Bu 8 blogdan 2 tanesi Pr 1, 1 tanesi Pr 2 dir.. ++5 tanesi pr0'dır ++Gumuş Pakette kendimize ait 5 tane blogda tanıtım yazısı ekliyoruz ++Bu 5 blogun hepsi pr 0'dır.. ++Her iki pakette de kayıt ettiğimiz dizinler turkcedir ++Tanıtım yazılarınızı eklediğimiz forumlar turkcedir ++Yorum backlinkler İngilizce temiz sayfalardır. ++Yorum Backlink yapılan sayfaların PR'leri yuksektir ++Profil Backlink yapılan forumların %80i turkcedir ++%100 google dostudur ++Hepsi farklı ip'lere sahip sunuculardır ++Sitenizi farklı sunuculardan pingleyeceğiz ++Yapılan calışmalar manuel eklenmektedir.El emeği ile ++Referans isteyenler iletişime gecsin. Domaininiz ne olursa olsun calışma yapılır.Yuksek yerlere getirilir. Alan adınız ile yukselmek istediğiniz kelimeler arasında bağ olması gerekmemektedir.Herturlu sitelerde herturlu calışmalar yapılır NOT2: Adult siteler ile calışma yapılır. Calışma Yapılan Muşteri yorumları Alıntı: xeribi: Arkadaslar şiddetle tavsiye ediyorum sitem 3. sıraya geldi... Alıntı: djvedo: arkadas gercekten hakkını verıyor calışmanızı tavsıye ederım. dedıgınden erken vakıtte işi teslım edıor
Kaynak : http://www.webmastersitesi.com/backl...irin-10-tl.htm Webmastersitesindeki kingturks.com isimli uye benim.Ayrıntılar icin konuda vermiş olduğum msn adresimi ekleyiniz.. __________________