PHP Firma & Urun Tanıtım Scripti Acık Kaynak 15TL
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- PHP Firma & Urun Tanıtım Scripti Acık Kaynak 15TL
-
09-10-2019, 22:32:47Merhaba arkadaşlar, Forumda cok fazla firma tanıtım scripti gordum ve can sıkıntısı oturup bi kac şey yapim dedim. Scriptin ucuz olmasının nedeni normalde ucretsiz dağıtmayı duşunmemdi ama diğer arkadaşlara ayıp olmasın diye ufakta olsa bi meblağ yazayım dedim. Scriptin ozellikleri aşağıda mevcuttur. Script acık kaynak olarak verilecektir. Scriptin fiyatı ucuz olduğundan kurulum alan kişi tarafından yapılacaktır. Gerekli bilgilendirme dokumanları yollayacak olduğum rar dosyasının icinde mevcuttur. Ozellikleri : Menuler surukle bırak şeklinde sıralaması değiştirilebilir. Urunlerimiz, Duyurular, Fotogaleri, Ziyaretci Defteri icin Aktif/Pasif Ozelliği. Eklenen Urunlerin sıralaması surukle bırak şeklinde değiştirebilir. Satışa durdurulan daha sonra devam edecek olanlar icin urunu aktif pasif yapabilme ozelliği. Ziyaretci Defteri Modulu, Admin cevaplı İletişim Formu Modulu SMTP yapılı hem mail atıyor hem admine kaydediyor. Duyurularımız Modulu (Her duyuru icin aktif / pasif ozelliği) Sistemdeki her sayfa, duyuru ve urunler icin Title, Keyword, Description Ayarları mevcut. Sistemdeki her sayfa,duyuru ve urunler icin keyword bulucu mevcut isme gore keyword uretiyor. Slider Ekle / Sil Fotogaleri Ekle / Sil Sol menude mevcut Hava durumu, Saat, Sol Duyurular Modulu Aktif/ Pasif Ozelliği. Sol menude bulunan hava durumu şehrinin admin panelden aktif pasif yapabilme. Site ilk acıldığında litebox popup duyuru alanı aktif/pasif ozellikli. Cache ile calışır ve bir ziyaretci gunde 1 kere gorebilir. Google Webmasters ve Analytics kodunu adminden girme ozelliği. Footherda bulunan twitter ve facebook sayfa urlsini adminden girebilme ozelliği. Merkez bankası oto doviz kurları modulu Foother kısmında bulunan copyright ve powered bolumlerini adminden değiştirebilme ozelliği Demo adres : www.e-ticaretscripti.com/tanitim Admin panel bilgileri : www.e-ticaretscripti.com/tanitim/admin K.a. : admin Şifre : 123456 Fiyat Sadece : 15TL Admin panel yetkileri kısıtlanmıştır yaptığınız hic bir işlem calışmayacaktır. Ekran Goruntuleri : DİĞER SCRİPTLERİMİZ Otel, Pansiyon Apart Tanıtım Scripti %99 Yonetilebilir 5 dil (tr,en,de,fr,ru) Flash Oyun Scripti Lisanslı 60 TL 2 bot,7 imleme Cicekci Scripti (Sanal Pos Modullu) Rent A Car V.5. (3 Dil & 3 Parabirimi) Turizm Acenta Otel & Gunluk Kiralık Ev Scripti V.3 Oyun Scripti Bot Mevcut Yok Boyle Ozellikler Başka Yerde Turizm Acenta Scripti Rent A Car V.4 (3 Dil & 3 Parabirimi) Tanıtım Sitesi 99 TL PHP E-pin, GB, Yang Satış Sistemi Turizm Acenta Scripti V.2 E-Pin Satış Scripti Mukemmel Ozellikler __________________