YENİ - Yasal Mevzuata Uygun Kurumsal Web Site. (TUM SEKTORLERE OZEL HAZIRLANMIŞTIR.) Marmela Hazır Paketin Bazı Ozellikleri : Facebook & Twitter gibi sosyal ağlarla tam uyumlu bir sistemdir. Dilediğiniz gibi urun ve hizmetlerinizi bu sitenizde yayınlayarak bu platformlarda paylaşabilirsiniz. Facebook kullanmak kadar kolay(DAHA KOLAY) bir kullanıma sahiptir. Yonetim panelinde dilediğiniz her işlemi gercekleştirebilmeniz icin onlarca ozellik mevcuttur. Google urunleri ile %100 uyumludur. Orneğin bir veya birden fazla google haritasını ekleyebilirsiniz. Google translate ile 64 farklı dilde site yayını yapabilirsiniz. Google Analytics uygulaması ile sitenizi ziyaret eden kişileri gercek zamanlı anlık gorebilirsiniz. Sitede şuan kac kişi var? Hangi sayfalardalar? Encok hangi sayfalar ziyaretci cekiyor? Hangi ulkelerden veya hangi illerden kac kez giriş yapılmış ? vb. gibi bircok sorunuzu bu uygulama yanıtlmaktadır. Urun sistemi mevcuttur. Bu sistem ile, dilediğiniz kadar urun ekleyebilirsiniz ve bu urunlerin tamamını sipariş alabileceğiniz şekilde yayınlayabilirsiniz. Her urun icin ayrı ayrı sipariş formlar mevcuttur. Muşteri sipariş verdiğinde bu iletiler yonetim panelinde siparişler bolumunde yer almaktadır. Gelişmiş urun kategorizasyonu ve menu kategorizasyonu mevcuttur. Kampanya yapabilir ve bu kampanyaları site banner/afiş uygulamasında ziyaretcilerinize sunabilirsiniz. Tanıtım videosu hazırlayabilir ve istediğiniz kadar video ekleyebilirsiniz. Google aramalarında ust sıralarda cıkabilmeniz icin optimize edilmiş FULL SEO uyun altyapıya sahiptir. Benzersiz bir icerik ile birinci sayfada ve birinci sırada cıkmanız mumkundur. Kısaca TAMAMEN sınırsız bir sistemdir. Dilediğiniz kadar resim, icerik, urun, video ekleyebilirsiniz. Hicbir ek ucret odemeniz gerekmemektedir. Fiyata dahil olanlar : DOMAIN (ALANADI) + HOSTING (ALAN) + MARMELA HAZIR PAKET (WEB SİTE) (tasarım ve program) NOT: bir site icin daha fazlasına ihtiyacınız yoktur. BU FIRSAT KACMAZ UCRETSİZ BAYİLİKLER VERİLECEKTİR! Bayilik icin bizimle irtibata gecebilirsiniz (Bu ilan icin indirim kodumuz mevcuttur.Başvurularınızda hk100 kodunu kullanmanız durumunda 20tllik indirim hakkı kazanacaksınız) İletişim icin: 0507- 681- 50- 89 Urunlerimiz memnuniyet garantilidir.Urun fiyatı:250tldir. __________________