Arkadaşlar www.digiturkbayii.com satılık. benzer domainler sattım. cok para kazananlar oldu. hic bizi goren olmadı. bizse hala 3 e 5 e domain satacaz diye uğraşıyoz. bu domain yaşlı bir domain. biraz uzerinde calışma yapılarak guzel paralar kazanılabilecek bir domain. ben gecici olarak bir site tasarlayıp attım. ama kendinize ozel bir site ile digiturk abone başvurularını alıp muthiş paralar kazanabilirsiniz. Domain fiyatı 5.000 TL. Eğer abonelik başvuru ekranları ve login panelli site tasarımını da isterseniz fiyat toplamda 10.000 TL olur. İsteyene fatura da +%18 KDV olarak fatura da kesebiliriz. Domain detayı hakkında detaylı bilgi icin http://www.ozeldomain.com/urundetay-....com_60__.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Site tasarımından bahsedeyim. Login panelde admin, ve farklı seviyelerde kullanıcı tanımlayabilirsiniz. Kullanıcıların yaptıkları işlerin adetlerini vs. gorebilirsiniz. Eğer pirim yontemi ile calışıyorlar ise her bir başvuru başına kazandıkları ucretler sistem tarafında hesaplanır ve ozet tablolarda hesaplanır. Aylık kazanc tutarlarınızı kolayca gorebilirsiniz. Uzerinde muhasebe ekranı olacak. hangi kullanıcıya ne odeme yapılmış ve hangi ay ne kadar kazanmış, her bir bilgi uzerinde tutulur. IP tabanlı guvenlik yontemini uygulayabilirsiniz. Sayfalarınızın hitlerini gorebilirsiniz. İsterseniz muşteri yorumları ve farklı secenekler sitede yer alabilir. Tamamı seo uyumlu. Tumu ozelleştirilebilir ve panelden kontrol edilebilen icerik. ve isteğinize gore tasarım imkanı. Daha geniş kapsamlı profesyonel tarzda site tasarımı yaptırmak istemeniz durumunda da goruşulerek fiyat netleştirilecektir. __________________