100 Turkce Forum + 100 Turkce Pligg İmleme 10 TL - Ayrıntılı Rapor
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- 100 Turkce Forum + 100 Turkce Pligg İmleme 10 TL - Ayrıntılı Rapor
-
09-10-2019, 22:12:44Merhabalar ; Konunun detayını aslında herkes biliyor. Anlayacağınız gibi forum sitelerine tanıtımlarınızı yapıyoruz. Tamamı Turkce forum sitelerinde , hazırladığınız yazıları uygun kategorilere acarak kalıcı tanıtımlarınızı yapıyoruz. Tanıtım yazınızı ekleyeceğimiz forumların ozellikleri ; Tamamı birbirinden farklı siteler. Coğu Farklı IP bloglarında barınan siteler. Tamamı tanıtımlara Musade Eden Siteler. Yazıya link ekleme imkanı. Bana Nasıl Fayda Sağlar ? Sitenize kalıcı bağlantı sağlanmaktadır. Belirlediğiniz hedef kelimede linkleme yaparak yukselme sağlayabilirsiniz. İlgi cekici tanıtım yazıları ile sitenize hit sağlayabilirsiniz. Pligg Siteleri Nedir ? Siteniz ile alakalı belirlediğiniz kelimelerde linklerle sitenizi ekleyerek hedef kelimenizde imleme yapıyoruz. Dofollow linkler Farklı C-Class İP'ler Tanıtımlarınızı yapıyor ve size rapor şeklinde sunuyoruz. 100 Forum Sitesi : 5 TL 100 Turkce Pligg Sitelere İmleme : 5 TL 100 Turkce Forum Sitesine Tanıtım + 100 Turkce Pligg Sitelerine İmleme : 10 TL İletişim : [email protected] (Msn - Mail) Odeme Yontemleri : Garanti Bankası , Kuveytturk , TFKB , Paypal , Şans Oyunları ve Turkcell TL . __________________