 • Ben gelmedim Dava icin, benim işim Sevi icin (Yunus Emre)

 • Duşunuyorum da, Duşuncelerin En guzeli, Senin Beni Duşunup Duşunmediğini Duşunurken, Duşunduğunu Duşunmek Olsa Gerek Diye DUŞUNUYORUM

 • Uzaklıklar kucuk sevgileri yok eder buyukleri ise yuceltir tıpkı ruzgarın mumu sondurup ateşi yukselttiği gibi

 • Ben seni sectim sen benim icin yalan dunyadaki tek gerceksin

 • Sevgiliyi aylarca goremeyen aşığa, sevgili icin akan gozyaşı bile guzeldir

 • Ruzgar alabildiğine hırcın, yağmur alabildiğine inatcı, yureğin onlara inat sanki bir liman...Tıpkı gozlerindeki huzur gibi ..

 • insanlar bir kırmızı gul peşinde koşarken, ayakları altında ezilen papatyaları gormezler!!!

 • Aşk gunah olmayacak kadar masum,kole olmayacak kadar ozgur,unutulmayacak kadar derin,umulmayacak kadar yakın,tek başına yaşanmayacak kadar takımdır.

 • Nice insanlar gordum ustlerinde elbise yok...nice elbiseler gordum iclerinde insan yok

 • Hayat kazanmayı oğrendik ama Yaşamayı oğrenemedik.

 Hayatımıza yılları kattık ama yıllara hayat katamadık.

 • En surekli aşk karşılığı olmayan aşktır

 • Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur

 Sevdiğiniz zaman aşk o kadar buyuktur ki bir butun olarak icimize sığmaz sevdiğimiz insana doğru yayılır.

 • Erkekler kadınların ilk aşkı,kadınlar erkeklerin son aşkı olmak ister.(Oscar Wilde)

 Hicbir şey insan kadar yukselemez ve onun kadar alcalamaz.

 Hakiki arkadaşlık sıhhatten farksızdır,kıymeti ancak elden gittikten sonra anlaşılır.

 İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak.

 Beraber ağlamaktaki tatlılık kadar hicbir şey kalpleri birbirine bağlamaz.

 Kaplumbağaya dikkat et. Ancak kafasını cıkarıp risk aldığında ilerleyebiliyor

 • Ne olurdu bir yaprağın daha olsa!Bak sevmiyor işte beni hain papatya!.

 • Sen benim hayatımda olduğun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakipti.. Cunku sen benim icin daima tektin ..

 • Sen bir guneşsin ekvatorda, bense kutuplarda bir yıldız. Asla birleşemeyecek iki şeydi varlığımız

 • İnsan gitmesi gereken yere yureğiyle beraber gitmelidir. Yoksa gittiği yerde barınamaz

 • Aksı reddetmek,gunesin batisini gormekten uzuntu duyduğun icin doğusunu izlemekten zevk almayı reddetmeye benzer.

 • Her gun birbirini gormenin tadı başka,ayrılıp kavuşmanın tadı başka.

 En tatlı balın bile fazlasının tadı bile bıkkınlık verir.

 Kucuk şeylere gereğinden cok onem verenler,elinden buyuk iş gelmeyenlerdir.

 Hic kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır.

 Calışmak hayat,duşunmek ışıktır.

 Sana nasıl davranılmasını istersen sende başkalarına oyle davran fakat ilk iyi davranışı sen yap.

 Yumuşak olma ezilirsin sert olma kırılırsın.

 Gecmiş dert icin yakınmak ,yeni dert edinmektir.

 Eğer herkes dost sandığı kimselerin birde kendi arkasızından soylemiş olduklarını duysaydı,dunyada dost kalmazdır.
 Dunyada Paylaşıldıkca buyuyen tek şey sevgidir. Haydi o zaman paylaşalım.

 • Aşık olmak olabildiğim en guzel şeydi

 Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde

 ne de kendim beni buldu bende...

 Esaret dağlarında gul olmaktansa, hurriyet dağlarında diken olmayı tercih ederdim.

 • Cicekler ruzgarın şiddeti ile, erkekler kızların ihaneti ile solar

 • Şu gulen cehreme bakıpta sanmayın ki bahtiyardır her kahkahamın altında binlerce hıckırık vardır

 • biz birbirimize donmuş iki ayna gibiyiz. İcimizde binlerce olsa da goruntumuz biz sadece birbirimizi goruruz...
 •
 • Neden durmadan yağıyorsun yağmur, neyi ıslatmak istiyorsun? cadde ıslak, kaldırım ıslak! gozlerimi ıslatmak istiyorsan eğer, onlar zaten ıslak!!!
 •
 • Eğer aşkta guzel bir an varsa oda baskalarını bastan cıkartan o yureğin benim icin kan ağladıgı zamandır...!
 •
 • calışkanda zamanla yıpranır tembelde aradaki fark, biri yukselerek diğeri surunerek yıpranır
 •
 • Hissettiğin hisleri hissettiğini hissettiğin an hissettiğin his AŞKTIR.
 •
 • insanların umudunu kırma.. belki de sahip olduğu tek şey odur
 •
 • Yuzukte başka isim , yurekte başka isim olmaz
 •
 • Gercekleştiremediğimiz Hayallerimizin Sembolu, AĞLAYAN COCUK
 •
 • Gidenler Yokluklarıyla Değil , Giderken soyledikleri Sozlerle Acı Veriler
 •
 • soz ağzınızdan cıktımı size hakim olur. Soylemedikce siz ona hakim olursunuz
 •
 • Askı reddetmek; gunesin batisini gormekten uzuntu duyduğun icin doğusunu izlemekten zevk almayı reddetmeğe benzer
 •
 • Aşkımıza nokta koyma;sana bir kucak dolusu virgul
 getirdim!!!
 •
 • Seni asil insanların basit aşkıyla değil basit insanların asil aşkıyla seviyorum!!
 •
 • Beni ateşlere at butun vucudum yansın;yalnız kalbimi bırak cunku orada sen varsın!
 •
 • Eğer bir gun beni unutacak olursan gecmişte kalan gunleri hatırla.
 •
 • dunyayı guzellikler kurtaracak bir insani sevmekle başlayacak herşey
 •
 • Yaşamak bir ağac gibi tek ve hur ve Bir orman gibi kardeşcesine ..
 •
 • Hicbir zaman cıktığın kapıyı carpma, gunu birinde donmek isteyebilirsin.
 •
 • umarım sevgime layık olmayan sen ahıma kurban olmaya alışırsın
 •
 • İnsanlar her ne kadar sonbaharı ayrılık mevsimi kabul etmişlerse de, kaderde ayrılık varsa sonbaharı beklemez.
 •
 • Yağmuru sevdiğini soyluyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni acıyorsun, Guneşi sevdiğini soyluyorsun ama guneş acınca golgeye kacıyorsun, Ruzgarı sevdiğini soyluyorsun ruzgar cıkınca pencereni ortuyorsun.
 İşte bundan korkuyorum cunku beni de sevdiğini soyluyorsun.
 •
 • aşk bir gule benzer cicek kısmında aşkın sonsuzluğunu yaşarsın ,diken kısmında ise sonsuz acıları yaşarsın.
 •
 • Bulutlar yağmasada yağmur yukludur sevmesini hissetmesini bilene
 •
 • seni aklıma duşuren yercekimi değil ;yalancı yıldızlar
 oyle uzaksın ki;
 uflesem soğuyacaksın....sarılsam okyanus
 •
 • Umuda kurşun sıksa da olum,
 Umuda kurşun işlemez GULUM
 •
 • Beraber ağlamaktaki tatlılık kadar hicbir şey kalpleri birbirine bağlamaz.
 •
 • tecrube insanın hayatta yaptığı hataların toplamıdır
 •
 • ONCA MAZLUMUN GONULDEN KOPAN AHLARI
 ELBET İNDİRİR BİR GUN TEPENİZDEN LANETULLAHI (M. Akif Ersoy)
 • Eğer guzelliği icinizde taşımıyorsanız, dunyanın neresine giderseniz gidin onu bulamazsınız
 •
 • bir meyhane buldum mezarlığın karşısında. eğer bana geri donecek olursan,ya meyhanedeyim ya da tam karşısında...
 aşk gozlerde başlar,dudaklara iner,tekrar gozyaşı olarak bir daha akar
 bir gozyaşı olmak isterdim. gozlerinde doğup,yanaklarında yaşayıp,dudaklarında olmek icin...
 butun gun uyuyorum diye bana deli diyorlar. budalalar ruyamda seni gorduğumu bilmiyorlar
 •
 • ozlemek guzeldir, ozluyorsa ozlenen beklemek guzeldir, gelecekse beklenen ve sevmek guzeldir, seviyorsa sevilen...
 •
 • Ne zaman coller deniz denizler col olursa,guneş doğmayı unutup ay cimene duşerse,dağlarda nilufer camlarda gul biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM!
 •
 • Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer kusursuz olmaya calışmaz rahat bırakırdım yureğimi korkmazdım daha cok riske girip sana aşık olmaktan!!!!
 •
 • Mutluluk; Tasa icinde yaşarken bir anlık dinlenmedir.
 •
 • Olgun insan guzel soz soyleyen değil,soylediğini yapan ve yapabileceğini soyleyen adamdır.

 İnsanı taş yada kırık kalpli yapan bu dunyadan gidiyorum beni nereye gomerlerse gomsunler.....

 HAYATTA NEYİN ONEMLİ OLDUĞUNU KEŞFETMEK İCİN BİR FELAKET BEKLEMEMEK GEREKİR.

 Seni seviyorum diyebiliyorsam bu sende butun insanlığı bir anlamda butun canlı olan her şeyi ve yine sende kendimi seviyorum demektir.

 • Sevmek sacak altına sığınan gocmen kuşun kar tanecikleri arasında ucuşan beyaz tuyunu gorebilmektir.
 •
 • Gerci sarp ve zorludur sevginin yolları. Sizi kanatlarının altına almak ve kollamak isterse cekinmeyin.
 •
 Ama bilin ki o kanatların altından bir kılıctır ki cekilir ve vurur inletir sizi.
 •
 • Dosttan bol şeyde yok dunyada,dosttan bulunmaz şeyde.
 •
 Dostların sıkıntıda iken onları mutlu oldukları zamankinden daha cok ara.
 •

 Duşmanlarınızı sevin cunku kusurlarınızı yalnız onlar acıkca soyleyebilir.

 Evlilikte başarı yalnız aranan kişiyi bulmakta değil aynı zamanda aranan kişi olmaktır

 Evlenmek kafese benzer icindekiler cıkmak icin,dışlardakiler girmek icin uğraşır.

 Guler yuzle soylenen bir yalanı bir anda yuttuğumuz halde acı gerceği ancak damla damla yutarız.

 Silgi kullanmadan resim cizme sanatına hayat denilmektedir.(John Christian)
 • Unutma Ki ;
 İnsan Sevebildiği Kadar İnsandır.
 •
 • Gercek aşklar bitmesini bilen aşklar olduğuna gore,insanlar ya hep sahte aşklarıyla evlenir,yada evlenerek aşklarını sahteleştirir.
 •
 • ben seni dun sevmedim cunku dun bitti ben seni bugun sevmedim cunku bugun bitecek ben seni yarın sevdim cunku yarınlar hic bitmeyecek.
 •
 • bende Mecnundan fuzun aşıklık istiadı vardır,aşıkı mecnun memem mecnunun ancak adı vardır.
 •
 • Yaşamak Gecenin Tum Karanlığına Rağmen Buğulu Bir Cama Guneşi Cizebilmektir YAŞAMAK DİRENMEKTİR
 •
 • Ara Sıra İsyana Yonelik Olsalda Hatırla ki Evreni Yargılamak İmkansızdır Onun İcin Kavgalarını Surdururken Bile Kendi Kendinle Daima Barış İcinde OL
 •
 • bu gece kayarken yıldızlar gokyuzunden ve gozumden yaşlar suzulurken dilek tutmadım ilk defa sadece teşekkur ettim tanrıya bu gece yanımda olduğun icin!!!
 •
 • Kalbim seni unutacak kadar adi ise;Duygularım onu parcalayacak kadar ASİLDİR.
 •
 • senden başka hicbir şeyi olmayan ben benden başka cok şeyi olan sana acıyorum...
 •
 • Seni sevmek acıların en buyuğu olsa gerek,seni duşunurken gozyaşı dokmek yaşanabilecek en buyuk sevinc demek.
 •
 • Bir serceydim suruden ayrılmış,gokyuzunde kaybolmuş,oysa bir kartalmış avlanmaya cıkmış gelmiş bula bula beni bulmuş
 •
 • Ağlamak istiyorsanız asla yapmayın. Cunku, bir yerlerde sadece sizin bir guluşunuz icin yaşayan birileri mutlaka vardır
 •
 • Bir insana gereğinden fazla değer verirsen ya onu kaybedersin yada kendini...
 •
 • yağmur, mutluluğuma golge duşurmek icin yağıyorsun aldırmıyorum. Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum
 •
 • Dunyada iki kor var;biri benden başka herkesi goren sen diğeri senden başka kimseyi goremeyen ben.
 •
 • DUYGULARINIZI BELLI ETMEKTEN ASLA OZUR DILEMEYIN BURADA GERCEKLER SIZDEN OZUR DILESIN
 *HATIRLARMISIN!SEN DOGDUGUNDA SEN AGLARKEN HERKEZ GULUYORDU .OYLE BIR OMUR GECIRKI HERKEZ AGLASIN OLDUGUNDE SEN MUTLULUKLA GULUMSE.
 *SEVEREK YASAMAK HAYATTAKI EN BUYUK MEYDAN OKUMADIR!

 • Ben Yalnızlığımı Anladığım Zaman Caresiz Kaldım (Tuğce)

 • Seni benim kadar seven varsa, sana benim kadar hasret kalsın
 • insanın insana verebileceği en olumsuz hediyedir sevgi (Bilal)

 • Unutma ki her seven adsız kahramandır insan sevebildiği kadar ve sevebildiği muddetce insandır
 •
 • Eğer bir gun aşkın olurse onu doğduğu yere gom!!! ( kalbine )..
 • sana olan askım,sağır bir ressamın kristal bir yuzeye dusen gulun sesini cizdigi zaman bitecek
 •
 • insanları yaşlandıran yıllar değil ulaşamadığı arzularıdır bende sana ulaşamayarak bir yaş daha yaşlandım.
 •
 • Seninle bir pergelin iki ayrı kolları gibiyiz ne kadar donersen don yine aynı yerde karşılaşacağız
 •
 • Dunyanın dort bir yanında dostlarım var dostlar ki bir kerecik selamımı almamışlar bir kerecik selamlarını almamışım ve yine dunyanın dort bir yanında duşmanlarım var duşmanlar ki kanıma susamışlar kanlarına susamışım ,
 •
 • Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak donerse senindir,Donmezse zaten hicbir zaman senin olmamıştır
 • ,,
 • Yaşamak bir ağac gibi tek ve hur ve bir orman gibi kardeşcesine
 •
 • Beni sana kavuşturacak tek şeyin olum olduğunu bilseydim, azrail in gelmesini beklemezdim.
 •
 Bugunu yaşıyorsam eğer, gelecek gunlerin seni getireceğine inandığım icindir.
 Hayatın en guzel şeyini sana vermek isterdim. Ama seni sana veremem ki.
 •
 Daima gulumse; cunku dudaklarınla yapabileceğin ikinci en iyi şeydir

alıntıdır...