Alıntı:
Search-Earn, temel olarak internette arama motorlarını kullananların yarattığı ekonomik değerin kullanıcılarla paylaşılması gerektiği ana prensibi doğrultusunda geliştirilmiştir. Arka planda, matematikci, istatistikci, muhendis ve reklamcılardan oluşan bir ekibin gece gunduz calışması sonucunda ortaya cıkan Search-Earn, kullanıcılarımızın gunluk kullanım alışkanlıklarını değiştirmeden gelir sağlamalarını hedeflemekte, kısaca herkesin aramaları ile yarattığı reklam pazarından pay alması gerektiğini savunmaktadır. Sistemimiz, gunluk internet kullanım alışkanlığınızı değiştirmemeyi hedeflemektedir. Anasayfamızdan da gorulduğu uzere, sayfamız oldukca sadedir ve daima da boyle kalacaktır. Aramanızda, hangi motoru tercih ederseniz, o sitenin sayfasında aramanız gercekleştirilir. Aradığınız kelimeye herhangi bir reklam metni atanmamış ise direkt olarak arama motoruna yonlendirilirsiniz. Eğer, aramış olduğunuz kelimeye atanmış bir reklam var ise, oncelikli olarak ekranda o reklam metni gorursunuz. Reklam metni, aramanızı karşılamıyor ise, arama motoruna yonlendirilirsiniz.
Kayıt icin Link : http://www.search-earn.com Ayrıca ben bu siteden ilk odememi aldım.125$ aLdım 2 ay icinde ! __________________