5 Farklı Site Projem İcin Sağlam,hem kazanıp hem kazandıracağım host arıyorum
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- 5 Farklı Site Projem İcin Sağlam,hem kazanıp hem kazandıracağım host arıyorum
-
09-10-2019, 20:31:22Elimde şu anda blogger uzerinde yayında olan 2 domain ve ayrıca acıkta bekleyen diğer 3 domain icin host sponsoru arıyorum. Sitelerde T.C yasalarına aykırı hicbir durum yoktur. Genellikle eğitim uzerine olan siteler. Şu an yayında olan 2 site uzerinden gunluk ortalama 5k'ya yakın hit alıyordum fakat, google IP engellemesi munasebetiyle bu gunlerde blogger domain yonlendirmelerinde problem var, ve ben de siteleri wordpress ya da joomla'ya taşımayı duşunuyorum. Kısa vadeli işlerin adamı olmadığım icin, sponsor olacak firmanın da yarın obur gun kepenkleri kapatacak bir firma olmaması tercih edilir. Bir sonraki guncellemede(Ekim 2010) Pagerank değerlerini en az 1 ya da 2 yapmak hedefimde, şu anda ayrıca yayında olan 2 sitemin PR değerleri 1, ve haziran guncellemesinde en az 2 ya da 3 olmasını bekliyorum. Bu yonde calışma yaptım cunku. Amac bu işten ekmek yemek, zevkine yapmıyorum yani. Şu anda elimde toplamda 9 domain var (4 u aktif) geri kalan icin sponsora ihtiyacım var. Yaklaşık 3 ay gibi bir sure sonra sitelerin toplam hitini gunluk en az 10K yapmak var hedefimde. Bu konuda yeterli bilgi ve tecrubeye sahibim. Sponsor olacak kişinin reklamını ideal boyutlarda bir banner ile butun sitelerimde yayımlayacağım. her site icin aylık en az 10 gb trafik ve de 100 Mb alan olursa işimi rahatlıkla gorecektir. İlgilenenler pm atsınlar lutfen __________________