Merhaba arkadaşlar, Yeni kurduğum web sayfam icin bir sponsor arıyorum fakat web hosting ya da domain ucretlerimi karşılasını istemiyorum... Proje şoyle: Kullandığım cok guzel bir yazılım var. -Yazılım twitter tarzında kişilerin minik yazılar yazmasını ve twitterden fazla olarak yazılarının yanına resim, video, link hatta dosya ekleme şansı bulabiliyor.Bu yanıyla twitteri şaka maka eziyor. -Yine twitterde ve facebookta olduğu gibi sizin ana sayfanız duvarınız yani arkadaşlarınız gonderileri ile dolu oluyor ve kişiler yeni paylaşımlar yaptıkca guncelleniyor. -Tıpkı facebookta oldu gibide gruplar kurabiliyor, katılabiliyor ve gonderi oluşturabiliyoruz. Sponsor olarak yapacağınız şey sizden istediğim sitenin tanıtımı icin gerekli calışmaları yapmanız.Bannerler, linkler vs... Bunun karşılığında sponsorumuzun reklamını almaya hazırım. Guven sorun olduğu takdirde ftp ve admin şifrelerini bile verebilirim.Yukseklerde gozu olan biri değilim.Maksadım yeni ve Turklerin yaptığı bi oluşum kurmak ve bizlerinde neler yapabileceğini gostermek... İlgilenen arkadaşlarım [email protected] adresini ekler ya da buraya mesaj yazarlarsa cok memnun olurum. __________________