Oncelikel selam.. Bir forum sitesi acmayı duşunuyorum fakat yaşım kucuk olduğu icin kredi kartım ve para yok..Ailemde buna izin vermiyor bedavaya varsa onla yap diyorlar. Şimdi gelelim isteğime bana Hosting ve domain sağlayack birisi var mı? İsteklerim 50 MB Alan 5 gb Bw 5 tane Mysql DB ve PHp Desteği 10 Adet site yoneticileri icin E-Mail FTP Desteği 1 adet domain(isim hazır ve kullanılmıyor şuanda ) cPanel Kontrol Panel (Turkce) Spam Filtreleri CGI, SSI, PERL, PHP Web Tabanlı Email Yonetimi Şifre Korumalı Dizinler Uyarlanabilir Hata Sayfaları phpMyAdmin Web Tabanlı Dosya Yonetimi Bana bu hizmetleri sağlayan icin Forum icind eayrı bir kategori acacağım ve tanıtımı yapacağım..Bunun dışında sayfamın en altında da text link halinde reklamını yaparım ve dilerseniz popup sayfa gosterimide yapabilirim.. Ama cok ihtiycaım var umarım işimi gorebilen biri cıkar.Zaten aşırı fazla bi ozellik istemedim.. Mail Adresim : [email protected](MSN fazla kullanmam ama illa da gir derseniz MSN'e de girerim) Şimdiden yardımlarınız icin teşekkurler. __________________