WebMaster Pro Video Eğitim Seti ile Site Yapmak Cocuk Oyuncağı
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- WebMaster Pro Video Eğitim Seti ile Site Yapmak Cocuk Oyuncağı
-
09-10-2019, 20:12:48Artık evde oturmaktan bıktınız,internetin başında saatler geciriyorsunuz yada kendinize ait kucuk bir işletmeniz var ve artık nete acılmak urunlerinizi ve işinizi tanıtmak istiyorsunuz veya satış ortaklığı programlarına uye oldunuz ve internetten para kazanmak istiyorsunuz ancak urunleri satacağınız bir siteniz yok veyahut ilgi duyduğunuz bir alanda site acmak ve blog yazarlığına soyunmak istiyorsunuz.. Peki siteniz varmı? Yukarıda saydığım tum ihtiyaclar icin Seo dostu,mukemmel tasarımlara sahip kolay kurulumu olan siteler yapabilirsiniz. Korkmayın!! ,sanıdığınız gibi gunler, haftalar veya aylarca uğraşmanıza ,sağdan soldan “” site nasıl yapılır“” sorusunu aramanıza ,web tasarım kurslarına para odemenize , adını hic duymadığınız kodlar bilmenize veya “”–parasını ver yapayım kardeşim “” diyen insanlara ihtiyacınız yok. Adım adım , sadece bilgisayarı acıp kapamayı bilseniz dahi sadece 1 saatte mukemmel tasarımlara sahip cok işlevsel site hazırlayabilirsiniz,,hatta biraz daha ileri giderek site yapar ve pazarlayabilirsiniz. Evet doğru soyluyorum . Site yapmak o kadar kolay ve basit hale gelmekteki kendinize dahi inanamayacaksınız. HD kalitesinde kolay anlaşılır video eğitim seti ile en başından en sonuna kadar sıkılmadan ve bunalmadan sitenizi sadece 1 saatte kurabileceksiniz. Hatta site yapmak size Cocuk oyuncağı gibi gelecek. İşte bu kadar basit… Nasıl mı? BURAYA Tıkla ve nasıl bu kadar kolay ve mukemmel bir site sahibi olacağını gor. __________________