Merhaba değerli arkadaşlarım, www.uygunbuldum.com.tr / com / net / org ve aynı zamanda Turkiye UygunBuldum marka tescilini almış bulunmaktayım. Projemden size kısaca bahsedeceğim ; Limango.com.tr , www.vipdukkan.com v.b. firmalarla calıştım daha once buna benzer bir projem var aynı sistemi kurmak istiyorum, lakin bunun icin sermayem pek fazla bulunmamaktadır. Yapacağımız sistem ozetle şu olacaktır, unlu firmaların seri sonu mallarını toplayıp, %50, %70' varan indirimlerle satışını yapmak. Bildiğiniz gibi adidas,nike v.b. unlu firmalar bu sene sattıklarını asla seneye satmaz. Size ozetle şunu soyleyebilirim, www.limango.com.tr %700 buyume gosterdi ve ben bu konularda cok tecrubeli olduğuma inanıyorum, sermaye olunca tutulamaz bir guc olacağımıza inanıyorum. Karşılıklı guvenler cok onemli tabiki, karşımdaki insan buyukse abim olur, kucukse kardeşim olur, ben ortaklıktan ziyade aile ortamı kurmak istiyorum. Hatta şu tabiri kullanmak yada kullanabilmek cok onemli '' Biz, bir aile şirketiyiz'' . Proje benden, domain ve marka benden, destek sizden . Bende kendime gore sermaye ortaya koyabilirim, lakin cok fazla bir sermayem var dersem yalan olur, ortak olacak kişi dilerse hissedarlıkda yuksek bir oran alabilir, dilerse beni firmaya borclandırabilir. Zaten cok kısa surede bunları kazanıp, amorti edeceğimizi duşunuyorum. Bana ulaşıp, daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Gerekli irtibat bilgilerimi, siz değerli arkadaşlarıma arz eder, okuduğunuz icin teşekkur ederim. Cağdaş 0-532 383 38 60 0-224 253 53 00 __________________