Sosyal medyada paylaşılan goruntulerde 19 yaşındaki kızına işkence yaptığı belirlenen baba, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında gozaltına alınmıştı. Baba Muzaffer A.'nın emniyetteki işlemleri devam ederken, Tuğba A. ise kabus gibi olayın detaylarını anlattı.
[h=3]"COCUKLUĞUMDAN BERİ ŞİDDET GORUYORUM"[/h] Babasının daha once de kendisine şiddet uyguladığını belirten talihsiz kız, "Babam yıllardır bana şiddet uyguluyordu ama bu kadar ağır değildi. Ben kucukken anneme, daha sonra da bu şiddet bana yoneldi. Cocukluğumdan beri şiddet goruyordum. Ama gorduğum şiddet nedeniyle bir yere şikayet edileceğini eskiden bilmiyordum o bilince sahip değildim. Bir de tamamen anne babamın eline baktığım icin yapabileceğim bir şey yoktu" ifadelerini kullandı.
[h=3]ŞİDDETİN SEBEBİ SALON PENCERESİ[/h] Sosyal medyada buyuk yankı uyandıran goruntulere de değinen Tuğba A., sozlerine şoyle devam etti: "Şiddet uygulama sebepleri değişebiliyor. En son goruntulerdeki şiddetin sebebi; salonun penceresinin acık kalmasıydı. Babam yağmurdan dolayı kapatmak istedi. Annem ve benim kronik astım rahatsızlığımız var, pencerenin acık kalması gerekiyordu. Daha once de kumanda sebebiyle supurgenin borusuyla avucuma vurup, avucumu patlatmıştı. Sadece fiziksel şiddet vardı. Daha once de anneme bıcak cekmişti. Videoda gorduğunuz goruntuler Cumartesi gunu yaşandı. Gorduğum şiddet nedeniyle doktora gittiğimde doktor beni karakola yonlendirdi, gidip şikayetci oldu ve 10 gun uzaklaştırma kararı verdiler."