Taksim Tarlabaşı'nda bir evde 19 yaşındaki bir genc kıza oz babasının işkence goruntuleri sosyal medyada infial yarattı. Goruntulerde 19 yaşındaki kızına işkence yaptığı belirlenen baba, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında gozaltına alındı.
Sosyal medyada bugun paylaşılan ve tepkilere sebep olan bir goruntude, 19 yaşındaki kızına işkence yaptığı belirlenen baba hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Yurutulen soruşturma kapsamında, baba hakkında gozaltı kararı cıkarıldı. İstanbul Emniyet Mudurluğu ekipleri, şupheliyi gozaltına aldı. Şuphelinin emniyetteki işlemleri suruyor.
[h=3]SOSYAL MEDYADA EN COK KONUŞULAN KONU OLDU[/h] "#TuğbayaYardımEdin" etiketiyle bir anda Turkiye'nin gundemine oturan işkence goruntuleriyle ilgili cok sayı kullanıcı yetkilileri goreve cağırdı.
[h=3]BAKANLIK DA DEVREYE GİRMİŞTİ[/h] Babanın kızı Tuğba'ya işkence yaptığı goruntuler uzerine Aile, Calışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete gecmişti.
Bakan Zehra Zumrut Selcuk olaya ilişkin yaptığı acıklamada, "Tuğba kızımızın şiddete maruz kaldığı goruntuler hepimizi derinden sarstı. Şiddet kimden ve nereden gelirse gelsin asla kabul edilemez. Bakanlık olarak Tuğba kızımız ile iletişim halindeyiz. Sosyal inceleme sureci devam etmekte. Olayın hukuki boyutunu yakından takip edeceğiz." ifadelerini kullandı.
[h=3]SOSYAL MEDYADAN YARDIM CAĞRISI YAPILMIŞTI[/h] Bir sosyal medya kullanıcısı "19 yaşındaki kıza oz babası işkence yapıyor. Anne yatalak. Hepsi bir psikopatın elinde. Olayın doğruluğunu teyit ettim. Ne olur bildiğiniz ne kadar yetkili varsa etiketleyin. Bu insanları kurtaralım. Yer: Taksim/ Tarlabaşı Elimde resmi evraklar da var." notuyla goruntuleri paylaşarak ailenin kurtarılması icin yardım cağrısında bulunmuştu.
19 yaşındaki genc kıza, oz babasından işkence! Goruntuler sosyal medyayı ayağa kaldırdı Kaynak: AA
19 yaşındaki Tuğba'ya işkence yapan babası gozaltına alındı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- 19 yaşındaki Tuğba'ya işkence yapan babası gozaltına alındı