Taksim Tarlabaşı'nda bir evde 19 yaşındaki bir genc kıza oz babasının işkencesine maruz kaldı. Yardım cığlıkları atan genc kızın işkence goruntuleri sosyal medyada kısa surede yayılınca baba, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında gozaltına alındı.
Yaşanan işkenceye sessiz kalmayan AHBAP derneğinin genel başkanı Haluk Levent, 19 yaşındaki Tuğba'ya sahip cıktı.
[h=3]"BABA TARAFINDAN DAHA KOTU DAVRANIŞLAR SOZ KONUSU"[/h] Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra genel başkanı olduğu AHBAP derneğiyle yaptığı yardımlarla gonullerde taht kuran Haluk Levent, 19 yaşındaki kızın babası tarafından işkence uygulandığı video sonrası Twitter'dan paylaşım yaptı.
Levent, "Kızımıza ulaştık... Maalesef baba tarafından Tuğba'ya daha kotu davranışlar soz konusu. SevgiliAv. Turgay Ozcan her turlu hukuki durumlarla ilgilenecektir. Kızımızın sağlık ve gecinme-barınma sorunlarını cozeceğiz." dedi.
[h=3]"BABANIN EN AĞIR CEZAYI ALMASI İCİN UĞRAŞACAĞIZ"[/h] Genc kızın yardım cığlıklarına sessiz kalmayan Levent, bu paylaşımıyla takipcilerinin gonlunu fethetti. "Yine beni kahraman ilan etmişsiniz" diyen şarkıcı, "Tuğba kızımız konusunda pek bir şey yapmadım. Sadece aracı oldum. 2 arkadaşım bundan sonra onların yaşamlarını kolaylaştırıp ellerinden geleni yapacaklar. Ayrıca babanın ağır ceza alması icin uğraşacağız. Asıl kahraman bu hayırseverler." diyerek herkese teşekkur etti.
[h=3]NE OLMUŞTU?[/h] Taksim Tarlabaşı'nda bir evde 19 yaşındaki Tuba adlı bir genc kıza oz babasının işkence goruntuleri sosyal medyada buyuk tepki topladı. Bir kullanıcı goruntuleri paylaşarak "Ne olur bildiğiniz ne kadar yetkili varsa etiketleyin. Bu insanları kurtaralım." diyerek yardım cağrısında bulundu.
Sosyal medyada bugun paylaşılan ve tepkilere sebep olan bir goruntude, 19 yaşındaki kızına işkence yaptığı belirlenen baba hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Yurutulen soruşturma kapsamında, baba hakkında gozaltı kararı cıkarıldı. İstanbul Emniyet Mudurluğu ekipleri, şupheliyi gozaltına aldı. Şuphelinin emniyetteki işlemleri suruyor.
"#TuğbayaYardımEdin" etiketiyle bir anda Turkiye'nin gundemine oturan işkence goruntuleriyle ilgili cok sayı kullanıcı yetkilileri goreve cağırdı.
19 yaşındaki Tuğba'ya işkence yapan babası gozaltına alındı 19 yaşındaki genc kıza, oz babasından işkence! Goruntuler sosyal medyayı ayağa kaldırdı
Şarkıcı Haluk Levent, babasından işkence goren genc kıza sahip cıktı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Şarkıcı Haluk Levent, babasından işkence goren genc kıza sahip cıktı