Eğitim siteme reklam alıyorum.
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Eğitim siteme reklam alıyorum.
-
09-10-2019, 10:52:02www.ygslyssistemi.com http://www.sayyac.com/tr/stats/unique_visitors/hkntkgz Sitemin hitleri artmaya başladığı icin reklam almaya karar verdim. Sayactan da anlarsınız net bir hit veremiyorum şu an icin. Birkac gune kadar oturur hit durumu. Arkadaşlar piyasayı bilmem fiyatlarım aşağıdadır. Lutfen pazarlık teklif etmeyiniz. Adult veya cinsel urun reklamı almıyoruz. Aylık banner reklam fiyatlarımız: 125X125 : 20 TL sitede sağ ya da sol menude en ustte her zaman gorulur. En ustte derken ilk verenin reklamı en ustte olur diğerleri de onun altına gelir. 120X240 : 40 TL sitede sağ ya da sol menude en ustte her zaman gorulur. 300X250 : 100 TL sitede tum makalelerin altında her zaman gorulur. İsterseniz aynı şekilde tanıtım yazısı da olur. Fiyat aynı. 120X600 : 100 TL sitede sağ ya da sol menude en ustte her zaman gorulur. Bunlar dikey reklamlardır. Sağ menudeki reklam gibidir. Yatay reklam almıyoruz. Tanıtım yazınızı bu boyutlarda hazırlayabiliriz. İyi calışmalar…. __________________