Kolay gelsin hepinize Allah mutluluk ve huzur versin. Şeytanın vesvesesinden korusun hepimizi ..
Gunumuz malum internet cağındayız ve artık interneti herkes kullanıyor kucuklu buyuklu.
Benim sorumda bu konuyla biraz alakalı biraz alakasız.
ben online oyunlarda olsun forumlarda olsun cok takılan biriyim .
Ergenlik cağından oncede oyleydim . şimdide oyleyim.
ancak onceden oyunlarda olsun forumlarda olsun ingilizce god kelimesini cok kullandım nicklerimde. Ve bu hatamı henuz yeni farkettim
sonradanda aklımın ermediği yaşta yaptığım bu hatanın şirke girdiğini duşunduğumden kendimi cok sucladım( bugun oğrendim) dakikalardır icimden ağlamak geliyor kendimi azarlıyorum sucluyorum nasıl yaptım acaba dinden cıktımmı şuan diye. Oncelikle bu hatamdan dolayı dinden cıktığımı duşundum ve tovbe ettim tekrar şehadet getirdim elbette. ancak bazı ayetlerde şirkin affolunmayacağı yazıyor.
Şimdilik benim durumum nedir acaba? Affolurmuyum? Cok pişmanım. Ama ayetlerdede affolunmayacağı soyleniyor. Şehadet getirirsem tekrar Allah (c.c) katında musluman sayılırmıyım?( bu arada bu gunahı işlerken oncesinde sonrasında ve o an dahil olmak uzere. hayatımda hep muslumandım . kendimi hep musluman bildim saydım. Dinimi sevdim seviyorum. ancak şuan kendimi şirk koşmuş gibi hissettiğimden ne diyeceğimi bilemiyorum. bu farkında olmadan kucuk yaşta işledğim buyuk haram ,bu buyuk gunah temizlenebilirmi bunu oğrenmek istedim) Cevap verenlerden Allah (c.c) razı olsun . Teşekkur ederim .