Merhabalar,
İş yerinden bir arkadaşımla tatile gitmeyi duşunuyoruz, calışan insanlarız, işimiz stresli ve yaşadığımız yer cok aktif bir yer değil hergunumuz neredeyse aynı, iş dışında bile yapacak birşeyler bulamıyoruz, sosyal bir kişi olsak bile buralarda yapacak birşeyler yok, bu sene Nisan sonu Mayıs başı yıllık izinimiz var ve bu yıl icin tatile gitmeyi planlıyoruz şuan nereye gitsek, nerde kalsak modundayız ve araştırma yapıyoruz, erken rezervasyon donemindeyken kalacağımız oteli şimdiden ayarlamayı duşunuyoruz buyuk ihtimal 1 hafta-10 gun icerisinde bir tur aracılığıyla kalacağımız yeri belirleyeceğiz, peki ne istiyoruz ; tum yılımız sakin gectiği icin standartların dışında birşeyler istiyoruz, eğlenceli yeni insanlarla tanışabileceğimiz, keyifli, hararetli ve kalabalık bir otelde kalmak istiyoruz 7-8 gun kalmayı planlıyoruz, para durumu normal, ayırdığımız para ile coğu otelde kalabileceğimizi duşunuyorum. Ben turizm otelcilik okudum ve askerden once 4 sezon farklı otellerde calıştım bazı şeylerin nasıl olduğunu iyi bilirim ama tabi aradan yıllar gecti şimdi nereler iyidir bilemiyorum, sizden istediğim tatil amaclı gittiğiniz guzel vakit gecirip eğlendiğiniz yerleri tavsiye etmeniz.. Hangi otelde kalacağımıza karar vereceğiz sizinde goruşlerinizi alarak... Iyi gunler dilerim...