25 Temmuz'da hayatını kaybeden Dedeman Holding Yonetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman'ın olum nedeniyle ilgili ilginc bir iddia ortaya atıldı.

Sozcu gazetesi yazarı Rahmi Turan, Murat Dedeman'ın olumuyle ilgili olarak bir eczacıdan mektup aldığını yazdı. Mehmet Şapcı isimli eczacının Dedeman'ın hastane mikrobundan olduğunu ileri surduğunu belirten Rahmi Turan şunları yazdı:

Hastane mikrobu
''Pazar gunu Dedeman Holding'in Yonetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman'ın olumunden bahsederken “İyiler erken oluyor” demiştim.
Bazı ahmaklar bana Murat Dedeman'ın yaşını sordular. Akılları sıra bu ifadenin yanlış olduğunu ileri surup bana yuklenecekler!
Murat Dedeman 68 yaşındaydı. Gunumuzun şartlarında bu yaş erkendir. Ayrıca ben o yazımda “Genc” demedim “Erken” dedim. Hangi yaşta olursa olsun her olum bence erkendir. Murat Dedeman'a bir kez daha rahmet diliyorum.
Merkez İlac A.Ş. Yonetim Kurulu Başkanı Ecz. Mehmet Şapcı'dan bir mektup aldım. Şapcı, Murat Dedeman'ın “Olumcul hastane mikrobundan” olduğunu soyluyor ve şoyle diyor:
“Hastane mikrobuna bağlı olumler konusunu 10 yıldan beri ısrarlı bir şekilde gundeme getiriyorum. ‘Kral cıplak' diyor ve ilgililere yalvarıyorum. ‘Bu pimi cekilmiş sağlık bombaları' ile ilgilenin. Sorun, ‘merdiven altı' tabir edilen sahte dezenfektanlardadır.
Ulkemizin hastanelerinde ‘sahte dezenfektanların sebep olduğu ‘olumcul hastane mikrobu' maalesef var!
Ben sağlık burokrasisinden umudumu kestim ve tum umudumu Cumhurbaşkanlığı makamına ulaşmaya bağladım. Hastane mikrobunu onleme konusundaki projelerimi yuce makama bildirmek istiyorum.”

turizmguncel