ALLAH'ımızın varlığına inanmıyanlara bu aşağıdaki olayı anlatıp bir yanıt isteyin onlardan, bakalım sizlere nasıl bir yanıtla karşılık verecekler!!!!!!
Yalnız ben bu aşağıdaki olayı bir yerden okuyarak yazmıyorum , bundan seneler once Turkiye gazetesinin koşe yazısında okumuştum , bağsedilen kişilerin adlarını hatırlıyamadığım icin, kişilere isim vermeden anlatacağım, bu konudada affınıza sığınırım.
Zamanında bir koyde Allah'a inanmıyan ateist birisi varmış ve butun koy nekadar uğraşsada bu zatın Allah'a inanmasını sağlıyamamışlar , adam devamlı tabiatın herşeyi yarattığını diyormuş başka birşey demiyormuş, aradan zaman gecmiş ve koye onemli bir zat gelmiş, koy halkı konuyu bu gelen dindar kişiye acmışlar ve bu kişide koy halkına onunla goruşmek icin yarın şu zamanda şu yere onu benim yanıma getirin demiş, koy halkıda bu haberden sonra dağılmýş,
Ertesi gun olunca butun koy halkı ve bu ateist zat denen vakitte buluşma yerine gelmişler, başlamışlar onemli misafiri beklemeye , aradan zaman gecmiş ne gelen nede giden var , zaman dahada gecince ateist adam koy halkına ses etmiş , hani sizin dediğiniz onemli zat bumu ? bu kişi daha verdiği randevuya sadık kalmıyor dediklerine nasıl sadık kalacaksınız derken bu onemli zat ağacların arasından cıkmış ve yanlarına gelmiş, kusura bakmayın beklettim ama buraya gelirken cok ilginc bir hadiseyle karşılaştım ve bu hadisenin sonunu gorebilmek icin orada oyalandım demiş , ateist genc hemen atılmış ve seni buraya zamanında gelmeni engelleyen hadise neymiş bizede anlatıver demiş,
Misafirimizde başlamış anlatmaya'' buraya gelmek icin yola cıktım bir dere yolunu takip ediyordum , sonradan dikkatimi cekti derede bir buyuk kutuk kendi kendine sularla beraber yuvarlanıyordu , sonra birden bire bu kutuk kendi kendine sudan cıktı, daha sonra kendi kendine duzgun duzgun doğrandı , daha sonrada bir baktım bu duzgun doğranan parcalar kendi kendileriyle birleşip bir dolap oldu, işte ben hayretle bu olayı seyre dalmışımki randevuma gec kaldım, der demez bizim ateist hemen atılmış hadi kardeşim yalan soyleme olurmu oyle şey bir kutuk marangoz ustası olmadan kendi kendine dolap olduğuna inanacağımımı sandın demiş ve bu lafın ardında onemli zatımızda ateist gencimize yanıtını vermiş , be cahil gencim alt tarafı bir kutuğun bir ustası olmadan dolap olamıyacağına inanırsında, şu kainatın şu evrenin , şu canlıların yaratıcısı olduğuna nasıl inanmazsın......
HEPıNıZ ALLAH'A EMANET OLUN...