Grikare | Ucretsiz Adobe Photoshop Gorsel Eğitim Seti
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Grikare | Ucretsiz Adobe Photoshop Gorsel Eğitim Seti
-
08-10-2019, 13:29:47Merhaba; Akademi Media ile yaptığımız anlaşma cercevesinde tum yeni reseller paketi muşterilerimize 2 CD, 23 konu,400 alt başlıktan oluşan lisanslı Adobe Photoshop gorsel eğitim seti ucretsiz olarak sunulmaktadır. Promosyon olarak sunduğumuz photoshop eğitim seti tamamen orjinal, lisanslı, TRT onaylı ve bandrolludur. Set oldukca kapsamlı ve yuksek kalitede eğitim materyalleri icermektedir. Eğitim setine ait demo videoları www . akademimedia . com/files/demolar.asp adresinden izleyebilirsiniz. www . grikare . com/reseller ve www . grikare . com/windowsreseller adresinden bayi paketlerimizi inceleyebilirsiniz. Detaylı bilgi icin web sitemiz uzerinden veya 0 242 743 1002 - 1003 numaralı telefonlarımızdan firmamıza ulaşabilirsiniz. NOT: İlgili eğitim seti yanlızca 1 bilgisayar icin adınıza lisanslanmaktadır ve ozel koruma yontemleri icermektedir. bu nedenle kargonuz elinize ulaştığında firmamızla iletişime gecerek CD-KEY almanız gerekmektedir, aksi durumda kullanılması,kopyalanması, warez ağlara duşmesi mumkun değildir. __________________