VPS - DE - 1024 İşlemci : 8 x Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 @ 2.67GHz Ram : 1024MB DDR3 2000MHz Ram Harddisk : 120GB HDD Trafik : 1000GB Trafik Bağlantı : 100Mbps İşletim sistemi : Linux CentOS IP Adresi : 2 Adet Panel : cPanel ( İlk Ay icin Trial Kurulup Teslim Edilir ) Hizmet Bedeli Olarak 40TL Belirlenmiştir.(KDV Dahil Edilmiştir) VPS - DE - 2048 İşlemci : 8 x Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 @ 2.67GHz Ram : 2048MB DDR3 2000MHz Ram Harddisk : 240GB HDD Trafik : 1500GB Trafik Bağlantı : 100Mbps İşletim sistemi : Linux CentOS IP Adresi : 2 Adet Panel : cPanel ( İlk Ay icin Trial Kurulup Teslim Edilir ) Hizmet Bedeli Olarak 60TL Belirlenmiştir.(KDV Dahil Edilmiştir) Eklentiler 1 Adet IP : 2TL cPanel / WHM : 20TL / Aylık *VPS Paketlerimiz Almanya/Hetzner Lokasyonludur. *VPS Paketlerinin Oluşturulması Sırasında Proxmox İşletim Sistemi Kullanılmıştır. *Odemeleri İşbankası yada PTT'den Online Şekilde Gercekleştirebilirsiniz. *Odeme Yapıldıktan En gec 4 Saat Sonra Hizmetiniz Tarafınıza Teslim Edilmektedir. *VPS Hizmeti Full Managed'dir Formatlama Gibi Durumlarda Herhangi Bir Ucret Talep Edilmemektedir. Şirket Bilgilerimiz ; Firma Adı : AdanaTeknoloji Interaktif Hizmetler Adres : Turgut Ozal Bulvarı Huuzevleri Mahallesi Hasan Usta Karşısı No :2 Telefon : +90 0506 931 27 23 Faailiyet Belgesi : Onay Beklenmektedir. Vergi Dairesi : Seyhan Vergi Dairesi Vergi Numarası :010542189 İletişim Adreslerimiz; [email protected] [ Ahmet YILDIRIM ] [email protected] [ Burak Kuloğlu ] Teşekkur Eder Saygılarımızı Sunarız. Adana Teknoloji Interaktif Hizmetler | Domain - Web Hosting - VPS - VDS - _ __________________