Firma Hakkında Genel Bilgiler ; Firma Adı : IISTR INTERNET & Bilişim Hizmetleri Veri Merkezi : TEKLAN Telekomunikasyon YSE : YS-670 VERGİ NO : 7440413076 IP Bilgisi : Query the RIPE Database Test IP : 212.174.136.136 Firma Email : [email protected] Telefon : 0507 247 48 24 Fax : - Referanslarımız : TEKLAN Telekomunikasyon Veri Merkezi / Ayşenur ATEŞMAN Web Sayfamız : www.iistr.com Uzun bir sure zarfında yaşamış olduğumuz tatsız durumlardan dolayı genel olarak forum kullanıcılardan ozur diler herkese hayırlı alışverişler dileriz. IISTR 'nin vermiş olduğu hizmetler ve destekler gercekten goz ardı edilmeksizin takdir edilebilecek duzeydedir. Sunucularımız ile daha sağlıklı hizmet vermek icin yeni projeler uretmeye devam etmekteyiz. Teklan Telekomunikasyon Datacenter 'da sunmuş olduğumuz ve IP 'lerinde tamamen IISTR adına kayıtlı olması neticesi ile herhangi bir değişiklikler sonucunda muşterilerimizin etkilenmemesi icin daha uygun bir hale getirilmiştir. Teklan ile ortak yapılan calışmalarda hafta sonları ve hafta ici olmak uzere 2 farklı hat hizmeti almaktayız, hafta sonları yoğun olan veri trafiği nedeni ile yukseltilen hatlarımız hafta ici normal duzeylere geri getirilmektedir. IISTR 'nin son donemler yaptığı ozel calışmalar neticesinde biliyoruz ki PoyrazBilişim ve HitabetBilişim ile birleşme sağlamış ana yonetim merkezi IISTR olmak kaydı ile yonetim kollarını ayırmıştır. Bunun yanı sıra yeni bayii arayışlarımız devam etmek ile birlikte RESMI SOZLEŞME cercevesinde karşılıklı imzalar atıklarak gercekleştirilecektir. KO Private Server Sunucuları ( VPS ) INTEL Core Duo E2180 ( ITRIE2V001 ) 512MB Ram Kingston 800Mhz 120GB Samsung 7200RPM HDD Havuz Hat Kapasitesi 15MBit Sabit IP 1 Adet + Ekstra IP ( 3TL ) Windows XP Professional SP2 Trafik Unmetered ( 3.2TRByte ) Tahmini Oyuncu Kapasitesi : 100-150 AntiCheat, OtoPatch Sistemi, DB Edit, Eğitim,Firewall Fiyat : 60TL / Aylık INTEL Core Duo E4600 ( ITRIE4V002 ) 768MB Ram Kingston 800Mhz 120GB Samsung 7200RPM HDD Havuz Hat Kapasitesi 15MBit Sabit IP 1 Adet + Ekstra IP ( 3TL ) Windows XP Professional SP2 Trafik Unmetered ( 3.2TRByte ) Tahmini Oyuncu Kapasitesi : 150-200 AntiCheat, OtoPatch Sistemi, DB Edit, Eğitim,Firewall Fiyat : 70TL / Aylık AMD Quad Core Q9550 ( ITRAE4V002 ) 1024MB Ram Kingston 800Mhz 120GB Samsung 7200RPM HDD Havuz Hat Kapasitesi 15MBit Sabit IP 1 Adet + Ekstra IP ( 3TL ) Windows XP Professional SP2 Trafik Unmetered ( 3.2TRByte ) Tahmini Oyuncu Kapasitesi : 200-300 AntiCheat, OtoPatch Sistemi, DB Edit, Eğitim,Firewall Fiyat : 80TL / Aylık Sayın muşterimiz kurulacak olan ANTICHEAT & OTOPATCH UCRETSİZ olarak muşteri talep ettiği surece kurulacaktır, bunun yanı sıra muşteri talep edecek olursa DB Edit yaptırabilecektir yine UCRETSİZ olarak. Henuz Yeni kiralayacak muşterilerimiz olabiliyor bazen ve hic bu işlerden anlamayan muşterilerimiz olabiliyor bu muşterilerimiz icinde OZEL EĞİTİM ( Sesli Anlatım + Gorsel Eğitim ) şansı sunulmaktadır. Bayii olmak isteyen muşterilerimize icinde ozel paketler hazırlanmış bulunmaktadır, kiralayacakları sunucular direkt olarak ana makinesi olmak ile birlikte kendi ana makinelerinde vps 'lerini kurup kiralayabilirler. Kurulan sistematik icin OZEL EĞİTİM ( Birebir Anlatım ) yapılmaktadır, orn; - VPS sunucu nasıl kurulur? - IP nasıl atanır? - Nasıl reset atılır? Gibi işlemler bayii lerimize ozel eğitimler ile birebir anlatımı yapılarak sunulacaktır. Ozel Bayii Sunucuları INTEL Core Duo E5200 ( ITRIE5B001 ) 4096MB Ram Kingston 800Mhz 120GB Samsung 7200RPM HDD Asus P5KPL-VM 1333FSB Ana Kart Sabit ( Ozel ) Hat 3MBit Sabit IP 5 Adet (Kullanılabilir 4 Adet) + Ekstra IP ( 3TL ) Windows Server 2003 Enterprise Manager SP1 Fiyat : 250TL / Aylık INTEL Quad Core E8200 ( ITRIE8B002 ) 8192MB Ram Kingston 800Mhz 120GB Samsung 7200RPM HDD Asus P5KPL-VM 1333FSB Ana Kart Sabit ( Ozel ) Hat 5MBit Sabit IP 9 Adet (Kullanılabilir 8 Adet) + Ekstra IP ( 3TL ) Windows Server 2003 Enterprise Manager SP1 Fiyat : 400TL / Aylık CoLocation Fiyatlandırması 1-2MBit : 60TL 2-3MBit : 90TL 3-4MBit : 150TL 4-5MBit : 250TL 5-6MBit : 300TL 7-8MBit : 430TL 8-9MBit : 500TL 9-10MBit : 530TL Daha Yuksek Kapasiteli Hatlar İcin Lutfen Bize Danışın + Sunucu Elektrik Ucreti ( 40TL ) / Aylık Teklan Telekomunikasyon Veri veri merkezinde barındırılacak ve direk olarak Turk Telekom Omurgasını kullanacaktır hat bazında. Bayii olarak calışacak kişi yada kurumlar sozleşmeyi imzalamaları şartı ile gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra uygun gorulduğu taktirde işlemler başlatılmaktadır. Sunucu ve Sunucu Barındırma Fiyatlandırmasına KDV Dahil Edilmiştir. __________________