Host işinden cok iyi anlayanlara bi kac soru
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Host işinden cok iyi anlayanlara bi kac soru
-
08-10-2019, 12:46:141-) Diyelim ki multiplayer bir oyunu bana hosting sağlayan şirketin serverına kuracağım. Ama bunun icin biliyosunuz arka planda devamlı bir server programı calışacak ve bu sunucu sistemine yuk getirecek. İşlemciyi yetersiz kılacak. Benim bildiğim kadarıyla hosting işi yapanların sunucuları genelde bunu desteklemiyo yada azı destekliyo bu doğru mu? (Cunku bu iş forum sitesine veya diğer herhangi bir siteye hosting sağlamaya benzemiyor.) 2-) Reseller ne demek? Hep hosting sitelerinde hosting seceneği olarak geciyo ama anlamını veya nedemek istediğini bilmiyorum. 3-) Diyelimki kendi oyuncu sunucum var ve bunun icin bağlantı alıcam. Ve yine diyelim ki oyun sunucusunda binlerce oyuncu aynı anda online.(Mynet'in oyunları gibi duşunulebilir) Yani cok fazla veri akışı var. Dolayısıyla cok iyi bir bağlantı(bandwith) gerekiyo. Belki 1gbit/s lik bir bağlantı gerekecek. Ne kadar gerekeceğini siz daha iyi bilirsiniz. Peki boyle bir bağlantıyı nerden temin ederiz. Turkiye'de heralde Turk Telekom yapıyodur diyorum. Ayrıca bunun maliyeti ne olur? Yazmayı unutmuşum, ondan editledim. Şimdiden cevaplayacak arkadaşlara teşekkurler. __________________