Merhaba, www.mercanhost.com olarak,sizlere formaliteler ve prosedurlerle değil sadelikle,profesyonellikle ve samimiyetle destek vermeyi amaclamış bulunuyoruz. Bu kesintisiz ve samimi desteği ne icin verdiğimizi duşunen olursa kısaca acıklaması şu şekilde;Ben de lise de iken odev amaclı site yapıyordum ve bunu yayınlamamız icin hocalarımız fazla yardımcı olmuyordu.Kendi araştırdığım siteler de fazla bilgim olmadığı icin beni korkutuyordu.En sonun da benim gibi hizmet vermeyi amaclamış bir kişiye rastladım ve zaten onun sayesin de bu işe kalkıştım. Hatta isteyen kişilere 1 haftalık hizmetimizi ve hızımızı test etmeleri icin deneme hesabı acıyoruz. İşte ornek bir paketimiz.Lutfen ayrıntılı bilgi icin sitemize giriniz. İşletim sistemi>>>>Linux Alan>>>>>>>>>>>25 Mb Trafik/Aylık>>>>>>2Gb POP3 Mail>>>>>>>10 Adet Subdomain>>>>>>1 Adet Mysql>>>>>>>>>>1 Adet(Talebinize gore arttırabiliriz). FTP>>>>>>>>>>>1 Adet Yıllık Fiyat:20 YTL İsmail ERGUN(Site Yoneticisi) www.mercanhost.com msn:[email protected](ayrıntılı bilgi almak isteyenler icin) __________________