HosTurkish ve EfeBilisim Sikayet ediyorum
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- HosTurkish ve EfeBilisim Sikayet ediyorum
-
08-10-2019, 11:53:01Merhaba arkadaslar, simdi buraya yazdigim mesaji inanin cok sinirlenerek yaziyorum. Bastan bi anlatayim size olayi, ben bi site kuracaktim bi kisi aracliyla bunlarla tanistim ... uygun gordum iyi guzel konustular reseller aldim kendime ... 1 ay kullandim reselleri ve bunlara dedimki; suanda para skisikligim var odeyemiyecegim ''Lutfen Iptal edin'' tamam mamam dediler musterilerimde vardi 2 tane, onlari acik birakin ve benim domaini verin dedim tamam dediler ... 88 tl gondermistim, ne diger musterilerin siteleri acik kaldi nede ben domainimi alabildim ... digerlerin alanida en fayla 1gb dir yani dusunun .. Msn'den beni engellediler, diger arkadaslara soyluyorum ekliyorlar cevrimici olur olmaz benim konu acilinca engelliyorlar .. Ben bu sahtekarlarda kaziklandim, Siz boyle tuzaga dusmeyin lutfen. Eger bana yardim edebilecek kiside varsa lutfen yardim etsin. Ayrica bunlarin telefon numarasida var ama yurtdisinda oldugum icin arayamiyorum ... Birisinin adi Faik Kus, butun ucret islerine vs bu bakiyor digerinin adi ise Boran (soyadini bilmiyorum) site kurulumu vs bu bakiyor. bisey sordugumda kisa kesip duruyorlardi .. Lutfen yardim edin __________________