Webarisi - Host.Net.Tr host alacaklar icin uyarı !
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Webarisi - Host.Net.Tr host alacaklar icin uyarı !
-
08-10-2019, 11:19:55Merhabalar.Oncelikle lutfen webarisi - Host.net.tr tarafından host alacaklar bu yazıyı DİKKATlice okusun ! Webarisi - Host.net.tr ile 8 ay calıştım ve kendilerinden Domain+Host almıstım(almaz olaydım).Oncelikle Webarisi - Host.net.tr firmasından hizmet satın alırken fatura kesildi diyerek 4.10 TL KDV + 75 Krş. posta gonderim ucreti alıyorlar ve faturanız gonderilmiyor, aslında fatura kesilmiyor ! Anlatmaya baslayım. Hizmeti almaya basladıktan 2 ay kadar hicbir sorun yaşamadı. Ama gelin gorun ki 2. ayın sonuna dogru foyaları ortaya cıkmaya başladı. Sitemin arama motorlarına kaydını v.s yaptırdım tam internete acıldık derken haftada 2-3 kere 3-5 saat civarında kapanmaya basladı. Bu sebeple tam 20 den fazla sırf "Sitemin kapalı kalması(downline)" yuzunden bildirim actım ve hepsinin yanıtı da birbirlerinin kopyası ve ya "guncelleme yapıyoruz" yada "donanım onarıyoruz" gibi cevaplar idi.Toplam bildirim sayım 36 olmak uzere, 2 kere server'ın zayıflıgından dolayı hacklendi, 1 kere database dosyalarım silindi, 1 kere .htaccess dosyamın iceriği değiştirildi, 1 kere sitemin kodları arasına adult icerikli linkler eklendi, ve 1 kere de Guya "Sitemin iceriğinde diğer siteleri hacklemek icin kullanılan sheller mevcutmus ! " diyerek hesabım donduruldu ve geri actılar. Son olarak host suremin bitmesine 1oo gun kala hesabım nedensiz yere kapatıldı ve ip adresime ban atıldı. vede domainimi bile kaybettim. Siz siz olun bunları okumadan Webarisi - Host.net.tr den Host, domain v.s hizmet almayın. Aslında kanıt icin resimde ekleyecektim ama hesabımın ansızın kapatılmasından dolayı screen shot alamadım. Yasin altıntaş & Kaab altıntaş & Talha Altıntaş' bir sahtekardır ve verdiği hizmetleri (host.net.tr) kimseye tavsiye etmiyorum ve kendilerini şiddetle kınıyorum... Saygılarımla __________________