Sınırsız Trafik veren şahıslardan arıyorum.
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Sınırsız Trafik veren şahıslardan arıyorum.
-
08-10-2019, 10:29:31http://www.frmtr.com/showthread.php?t=475450 ustteki linkte baya bi veren var alan 1-2 gb olabilir 5gb da olabilir yanlız bu durumda 1 senelik sozleşme imzalayacağım. Maddeler 1-Her hangi bir aksaklık olduğu zaman sunucuda maksimum 24 saat icinde duzeltilecek. 1 ayda max 24 saate kesinti olabilir. 2-Sozleşme gereğince verilen sınırsız trafik kuralına sonradan limit getirilmeyecek. 3-Serverda Download ve Upload Sınırı konulmayacak (ornek 512kkbps ile max 3kb ile upload 10kb ile download gibi) 4- Yukarıda sozleşmeye uymayan herhangi bir sorun olduğunda satıcı verdiğim paranın 10 mislini vermek zorundadır. Barındırıracağım dosyalar tv kartı ile kayıt ettiğim dizi,belgesel,klip vb Yasal dosyalardır. Sozleşme Ankara icinde bizzat yuzyuze yapılacaktır. Diğer illerde aracı ile yapılacaktır. Eğer firması ise sozleşmede kaşe + imza + adres mevcut olacak Eğer şahıs ise imza adres kimlik fotokopisi olacaktır. Buyrun fiat tekliflerinizi beklıyorum alacağım yer Ankara/İstanbul/izmir/Antalya/Adana Olabilir. Alacağım kişi 18yaşını gecmiş olması lazım __________________