slm arkadaşlar. 3 ay once bi forum sitesi actım ve vbulletin kullanıyorum... webmaster liktan zerre kadar anlamam ve bir arkadaşımın yardımıyla sitemi actım ve şimdi o arkadaşımın sunucusu sitemi kaldıramıyor. 9000 logout da sitem 750 ile 1800 arası online goruyor. ve hedeflerim buyuk ve hic bir sorun yaşatmayacak sağlam ve bana msn den elinden geldiğince yardım edebilecek bir hosting ile anlaşmak istiyorum...(msn derken zaten msn imi haftada 1 kere acarım rahatsız etmem zırt bırd)bir kac hosting ile goruştum ve gerekli guven i alamadım konuşmalarından.... fiyat uygun gelirse veririm 1 yıllık parayı ve 1 yıl boyunca bana kardeş cok traficc kullanıyosun,sunucum seni kaldırmıyor,cok alan kullanıyosun gibi laf lar asla duymak istemiyorum paşa paşa calışırız....bu bir iş ise ve para karşılığında yapılıyorsa muşterinde paranı sana peşin vermiş ise bu tur sorunlar yaşanmamalı... 2 hosting kullandım birisi bana 1 gb traficc in lafını yaptı değiştirdim hosting i şimdide sunucu problemi yaşıyorum... kısaca sorunumu sizlere acıklayabildim... şimdi bu koşullarda sağlam bir hosting ile calışmak istiuorum... 10 gb alan+30 gb traficc yada 10 gb alan+ sınırsız traficc verebilecek arkadaşlar varsa buradan bana fiyat belirtebilirlerse sewinirim.... not:warez -adult a host vermeyenler fiyat vermelerine gerek yok. ben uygun fiyat ve guven veren arkadaşımıza pm veya msn yolu ile ulaşacam.... Saygılar iyi calışmalar... __________________