"
...
Nihai netice onemlidir. İsrail ordusu dunyanın 5. guclu ordusudur. Ordusu son derece zayıf Lubnan ve ordusu bulunmayan Filistinliler karşısında zafer kazanmış sayılmaz. Attığı her bomba İsrail’in temelini tahrip etmektedir. ABD’nin varlığı gecicidir. Omru olan ABD’nin son derece buyuk (Vietnam hezimetinden son derece fazla) olusunu bırakarak bolgeden kactığını gorecektir. İsrail gecici bir devlettir. İsrail tarihten silinecektir. Omru olan bunu da gorecektir. ABD ve İsrail’e uşaklık yapanlar ise şimdiden kacacakları ulke ve yeri hazırlasınlar. ABD’ye uşaklık eden şeyh, emir, sultan ve devlet başkanları cok yakında cok sevdikleri tahtlarının yıkılışını goreceklerdir. Her şey inceldiği noktadan kopar. Zulum kalınlaştığı noktadan kopar. Bu yaşlı halime rağmen ben bile bu mutlu gunleri goreceğimin hayaliyle yaşıyorum. Bu nimete en kısa yoldan kavuşmanın yolu ise yaratılanların en ustunu guzeller guzeli, şan ve şerefi cok yuce, (guzel- temiz- iyi) hasletlerin zirvesinde olan Sevgili ve Şerefli Peygamber Efendimizin (Sallallahu aleyhi ve selem) guzeller guzeli ahlakı ile şereflenmekle doğru orantılıdır. Bu nimetten mahrum oldukca İslam duşmanlarının postalları altında ezilmeye mahkumuz. O’nun yolu İslamiyettir. O’na uyan Muslumandır. O’na uyan ibadet etmiş olur. O’na uyan Allahu teÂlÂ’nın rızasına kavuşur ve bizlere verdiği nimetlere şukretmiş sayılır. O’nun yolunun dışında yapılan hicbir şeyi mahiyeti ve miktarı ne olursa olsun zamandan ve mekandan munezzeh Rabbimiz kabul etmez.
Muslumanların son hadiselerle ne kadar uzulduğunu biliyorum. Ama asla umitsiz olmayın. Dua muminin silahıdır. Fitneye sebeb olmayın. Dua gibi maddi (insani yardımla) yardımcı olun. Ama asla ve asla umutsuz olmayın. Bu savaşın nihai zaferi Muslumanlar olacaktır. Gecmişte 1979’da Rusya Afganistan’ı işgal ettiğinde 2000 yılına varmadan Sovyetler Birliği dağılacaktır yazımı okuyanların coğu beni bunamakla itham ettiler. İşte yazıyorum: Bu savaşın galibi Muslumanlar olacaktır. Artık benim icin ne soylerseniz soyleyin…"
Mustafa Necati Ozfatura
Not : Yazının orjinalini ve tamamını BURADAN okuyabilirsiniz.