Merhaba, Bireysel ve Kurumsal sitelerinizi sorunsuzca barındırabileceğiniz reseller paketlerimizi tanıtmak istiyoruz. Oncelikle aklınıza takılan soru ve sorunlara yardımcı olabilmek adına en sık sorulan konulara ve hizmetimiz acıklık getirmek istiyoruz. Bayi Hosting( Reseller ) kimler icin uygun ? Birden fazla sitesini tek catı altında toplamak Bireysel ve Kurumsal muşteriler icin son derece faydalı bir hizmettir. Bayi hosting sayesinde daha ekonomik koşullarda hizmetinizi sağlayabilecek ve hepsini tek bir panelden yonetebileceksiniz. Litespeed Teknolojisi ile Hızı hissedeceksiniz ! Litesped Linux sunucularda Apache alternatifi bir web serverdir.Litespeed, Apache kullanan sunuculara gore kat kat daha yuksek bir performans almanızı sağlayacak. Hızı seviyoruz ve tum sunucularımızda Litespeed kullanıyoruz ! Cloudlinux ile Yuksek performans -Yuksek Guvenlik ! Clodlinux kullanıcılar arasında kaynak kullanıını izole eder ve cekirdek duzeyinde yonetir. Yeni nesil Cloud altyapısı sayesinde her hesaba belirli bir sistem kaynağı ayrılır ve boylelikle paylaşımlı sunucuda paylaşımsız hizmet almanın keyfini yaşarsınız. Yuzlerce Populer Script Anında Kurulum ! Softaculous , cPanel sunucuları icin hazırlanmış Cpanel ile %100 uyumlu web sitesi kurulum paketidir. Bu uygulama ile web sayfanızı oluşturmak icin Blog, Portal, Forum, E-ticaret, Hosting Yonetimi, Foto Galeri, Anket vb. bircok hazır scripti tek bir tık ile kolayca kurabilirsiniz. Uygulama, kurulumdan sonra cıkan guncellemeleride kolayca yukleyebilme ozelliğine sahiptir.
Yuksek Performans - %100 Muşteri Memnuniyet Garantisi - Limitsiz Mutlu Muşteriler ! Faturanız ve Hizmet Sozleşmemiz adresinize UCRETSİZ olarak gonderiyoruz ! Premium Resellerde yıllık alımlarda Sandisk Flash Bellek Hediye ! Ustelik kargo UCRETSİZ ! Aylık alımlarda gecerli ilk ay %50 İNDİRİM !Kampanya Kupon Kodu: V81VE7K5BW Yıllık alımlarda gecerli %50 İNDİRİM !Kampanya Kupon Kodu: F1YF44VIZJ Ustelik kampanyadan yararlanan tum muşteriler diğer yıllarda aynı fiyatlardan kullanmaya devam edebilecekler. Ekonomik: 1 GB Disk Alanı + 50 GB Trafik + Limitsiz Alan Adı Ekleme | Aylık; 4,90 TL | Yıllık Kampanya Fiyatı ; 24,90 TL Hemen AL Standart: 5 GB Disk Alanı + 100 GB Trafik + Limitsiz Alan Adı Ekleme | Aylık; 9,90 TL | Yıllık Kampanya Fiyatı ; 49,50 TL Hemen AL Profesyonel: 20 GB Disk Alanı + 100 GB Trafik + Limitsiz Alan Adı Ekleme | Aylık; 19,90 TL | Yıllık Kampanya Fiyatı ; 99,50 TL Hemen AL Premium : Limitsiz Disk Alanı + Limitsiz Trafik + Limitsiz Alan Adı Ekleme | Aylık; 24,90 TL | Yıllık Kampanya Fiyatı ; 124,50 TL Hemen AL
Reseller Ortak Ozellikler;
Softaculous ile yuzlerce Populer Script anında kurulum imkanı ! Litespeed ile hızlı acılan sayfalar ! Clodlinux / CageFS ile yuksek guvenlik ! Turkce cPanel ! Limitsiz Mail Limitsiz Subdomain Limitsiz Alan Adı Ekleme Ozel Nameserver Kullanabilme Haftalık Yedekleme 7/24 Ticket Destek ! Turkiye / Telecity ( Sadecehosting ) Lokasyon
Tamamen Turkce cPanel ! Kullanışlı arayuzu ve farklı cPanel arayuzleri sayesinde kolay kullanım ! Hizmet Oncesi Bilinmesi Gerekenler; *T.C yasalarına aykırı iceriklerin yayınlanması yasaktır.(Hack,XYZ,Spam,Sesli Chat,Canlı Spor Etkinlikleri,Toplistler,Hit cekim sayfaları ,Metin tarzı oyun scriptleri vb) *Almış olduğunuz hizmet bir hosting hizmetidir.Size tahsis edilen alanı dosya depoloma alanı olarak kullanılması yasaktır.Tespiti halinde hizmetiniz askıya alınacaktır. *Hizmet alan tum muşterilerimiz Hizmet Sozleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır. *Fiyatlarımız KDV Dahildir.Faturasız işlem yapılmamaktadır.Faturanızı talep etmeniz halinde adresinize veya E-Posta hesabınıza gondermekteyiz. *Adımhost dilediği muşteriye hizmet verme hakkına sahiptir. *Sistemde adres bilgisi yanlış ve tutarsız olduğu tespit edilen kullanıcılara bilgilerinin doğrulanması adına uyarı verilir,duzenlenmediği takdirde hizmet sonlandırılır. Gercek Haftalık Yedekleme ile Verileriniz artık guvende ! Yaptığımız işin ve verilerinizin oneminin farkındayız. Verileriniz duzenli olarak harici sunuculara aktarılır ardından ofisimizdeki backup diskimize aktarılarak verilerinizin guvenliği garanti altına alınır. Sıfır veri kaybı artık hayal değil ! Siz sadece İşinize Odaklanın diye 7/24 Destek ! *7/24 Ticket Destek, *7/24 Mail Destek, *Telefon Destek ( Hafta İci 10:00 - 18:00 ), *Skype Destek *Teamviewer Uzerinden Bire- Bir Canlı Destek Kurumsal Bilgilerimiz, Ticari Unvan: Adımhost İnternet Hizmetleri Vergi Dairesi: Kahramanmaraş | Aslanbey Vergi Dairesi Vergi Numarası: 8460458308 Faaliyet Belgesi: 0744 İletişim Bilgilerimiz Adres: İsmetpaşa Mah. Yeni hukumet Cad.Kristal Sitesi Kat:1 No:4 Kahramanmaraş/Merkez Tel: 0 850 302 43 51 (Hafta İci 10:00 - 18:00 ) Fax: 0 850 302 43 51 E-Mail: [email protected] Skype: adimhost.com Web: www.adimhost.com Mutlu Muşteriler; Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Hadewicjh
Cok hızlı ve guvenilir biri tum sorunlarımla saat kac olursa olsun ilgilendiler teşekur ediyorum.İşlerinde gercekten profesyoneller

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen gokhankoclar
Bu arada calışmaya başlayalı baya oldu ama anca yazabildim, Bende tereddut ederek başladım calışmaya cunku surekli problem yaşıyordum host firmalarıyla fakat aradan 1 ay'ı geckin suredir calışıyoruz. İşinde, İlgisinde, sunucularında adı gibi Bir değil bir kac adım ondeler Cok teşekkur ediyorum kendilerine. Calışmak icin tereddut eden varsa 1 dakika bile duşunmesin

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen ericdraven
arkadaştan deneme amaclı bir aylık reseller aldım.tum sitelerimi onca yaşadığımız soruna rağmen sıkıntı etmeden taşıdı. ben şahsen cok memnun kaldım.inşallah aylık pakedin devamında 1 yıllık reseller pakedine gececeğim. ustelik faturamı da sağolsun hemen kargolamış. şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşı.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen jackspow
Cok ilgili bir satıcı. Kesinlikle tercih etmelisiniz. Cok memnunum.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen DellyOrhan
Kendisi ile 1 ay olmak uzere calışmaya başlayalı.''İnsanlık'' olmemiş diyorum kendi kendime... Hayırlı Satışlar dilerim abi...

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Hmzx13
1 paket alındı surekli beraber calışırız inşallah.Memnun kalma dileğiyle

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Sercedes
Gozunuz kapalı calışabileceğiniz ender kişiliğe sahip olan arkadaşdır. Adı gibi ilgi ve alakada her zaman bir adım onde olun.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Dofollow
Yıllık alım yaptım. İlgi alaka herşey cok guzel. En ufak sorunda bile sms ile bilgilendirme yapıyorlar. Firma dediğin boyle olur. ALLAH utandırmasın diyorum. İyi calışmalar..

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Faggo
1 adet satın alındı, cok ilgili bir arkadaş tavsiye ederim.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen kadyapim
Hayırlı satışlar hasan bey Alacaklara şimdiden hayırlı olsun hasan bey cok ilgili işini iyi bilen ve yapan birisidir alacaklar hic duşunmesin

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Masske34
Hasan beyden bende sipariş aldım cok ilgili bir arkadaş kendisine teşekkur ederim Başarılarının devamını dilerim

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen webmastersx
Hosting arıyorsanız, kesinlikle tercih etmelisiniz. Hasan bey cok iyi ilgilenir sizinle. Aşırı derecede memnunuz

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen harddepo
1 adet yıllık alım gercekleştirildi, teşekkurler.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen pHuLsAdiNuRa2
29 Ocakta premium reseller satın Alınmıştır. maksat yazımız olsn

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Faroz
bir adet hizmet alındı ilgili ve anında teslimat teşekkurler hasan bey