Yuksek Performans - %100 Muşteri Memnuniyet Garantisi - Limitsiz Mutlu Muşteriler ! Faturanız ve Hizmet Sozleşmemiz adresinize UCRETSİZ olarak gonderiyoruz ! Premium Resellerde yıllık alımlarda Sandisk Flash Bellek Hediye ! Ustelik kargo UCRETSİZ ! Aylık alımlarda gecerli ilk ay %50 İNDİRİM !Kampanya Kupon Kodu: V81VE7K5BW Yıllık alımlarda gecerli %50 İNDİRİM !Kampanya Kupon Kodu: F1YF44VIZJ Ustelik kampanyadan yararlanan tum muşteriler diğer yıllarda aynı fiyatlardan kullanmaya devam edebilecekler. Ekonomik: 1 GB Disk Alanı + 50 GB Trafik + Limitsiz Alan Adı Ekleme | Aylık; 4,90 TL | Yıllık Kampanya Fiyatı ; 24,90 TL Hemen AL Standart: 5 GB Disk Alanı + 100 GB Trafik + Limitsiz Alan Adı Ekleme | Aylık; 9,90 TL | Yıllık Kampanya Fiyatı ; 49,50 TL Hemen AL Profesyonel: 20 GB Disk Alanı + 100 GB Trafik + Limitsiz Alan Adı Ekleme | Aylık; 19,90 TL | Yıllık Kampanya Fiyatı ; 99,50 TL Hemen AL Premium : Limitsiz Disk Alanı + Limitsiz Trafik + Limitsiz Alan Adı Ekleme | Aylık; 24,90 TL | Yıllık Kampanya Fiyatı ; 124,50 TL Hemen AL
Tamamen Turkce cPanel ! Kullanışlı arayuzu ve farklı cPanel arayuzleri sayesinde kolay kullanım ! Hizmet Oncesi Bilinmesi Gerekenler; *T.C yasalarına aykırı iceriklerin yayınlanması yasaktır.(Hack,XYZ,Spam,Sesli Chat,Canlı Spor Etkinlikleri,Toplistler,Hit cekim sayfaları ,Metin tarzı oyun scriptleri vb) *Almış olduğunuz hizmet bir hosting hizmetidir.Size tahsis edilen alanı dosya depoloma alanı olarak kullanılması yasaktır.Tespiti halinde hizmetiniz askıya alınacaktır. *Hizmet alan tum muşterilerimiz Hizmet Sozleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır. *Fiyatlarımız KDV Dahildir.Faturasız işlem yapılmamaktadır.Faturanızı talep etmeniz halinde adresinize veya E-Posta hesabınıza gondermekteyiz. *Adımhost dilediği muşteriye hizmet verme hakkına sahiptir. *Sistemde adres bilgisi yanlış ve tutarsız olduğu tespit edilen kullanıcılara bilgilerinin doğrulanması adına uyarı verilir,duzenlenmediği takdirde hizmet sonlandırılır. Gercek Haftalık Yedekleme ile Verileriniz artık guvende ! Yaptığımız işin ve verilerinizin oneminin farkındayız. Verileriniz duzenli olarak harici sunuculara aktarılır ardından ofisimizdeki backup diskimize aktarılarak verilerinizin guvenliği garanti altına alınır. Sıfır veri kaybı artık hayal değil ! Siz sadece İşinize Odaklanın diye 7/24 Destek ! *7/24 Ticket Destek, *7/24 Mail Destek, *Telefon Destek ( Hafta İci 10:00 - 18:00 ), *Skype Destek *Teamviewer Uzerinden Bire- Bir Canlı Destek Kurumsal Bilgilerimiz, Ticari Unvan: Adımhost İnternet Hizmetleri Vergi Dairesi: Kahramanmaraş | Aslanbey Vergi Dairesi Vergi Numarası: 8460458308 Faaliyet Belgesi: 0744 İletişim Bilgilerimiz Adres: İsmetpaşa Mah. Yeni hukumet Cad.Kristal Sitesi Kat:1 No:4 Kahramanmaraş/Merkez Tel: 0 850 302 43 51 (Hafta İci 10:00 - 18:00 ) Fax: 0 850 302 43 51 E-Mail: [email protected] Skype: adimhost.com Web: www.adimhost.com Mutlu Muşteriler; Alıntı:Reseller Ortak Ozellikler;
Softaculous ile yuzlerce Populer Script anında kurulum imkanı ! Litespeed ile hızlı acılan sayfalar ! Clodlinux / CageFS ile yuksek guvenlik ! Turkce cPanel ! Limitsiz Mail Limitsiz Subdomain Limitsiz Alan Adı Ekleme Ozel Nameserver Kullanabilme Haftalık Yedekleme 7/24 Ticket Destek ! Turkiye / Telecity ( Sadecehosting ) Lokasyon Gercek Mesajı Gonderen Hadewicjh
Cok hızlı ve guvenilir biri tum sorunlarımla saat kac olursa olsun ilgilendiler teşekur ediyorum.İşlerinde gercekten profesyoneller
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen gokhankoclar
Bu arada calışmaya başlayalı baya oldu ama anca yazabildim, Bende tereddut ederek başladım calışmaya cunku surekli problem yaşıyordum host firmalarıyla fakat aradan 1 ay'ı geckin suredir calışıyoruz. İşinde, İlgisinde, sunucularında adı gibi Bir değil bir kac adım ondeler Cok teşekkur ediyorum kendilerine. Calışmak icin tereddut eden varsa 1 dakika bile duşunmesin
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen ericdraven
arkadaştan deneme amaclı bir aylık reseller aldım.tum sitelerimi onca yaşadığımız soruna rağmen sıkıntı etmeden taşıdı. ben şahsen cok memnun kaldım.inşallah aylık pakedin devamında 1 yıllık reseller pakedine gececeğim. ustelik faturamı da sağolsun hemen kargolamış. şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşı.
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen jackspow
Cok ilgili bir satıcı. Kesinlikle tercih etmelisiniz. Cok memnunum.
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen DellyOrhan
Kendisi ile 1 ay olmak uzere calışmaya başlayalı.''İnsanlık'' olmemiş diyorum kendi kendime... Hayırlı Satışlar dilerim abi...
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Hmzx13
1 paket alındı surekli beraber calışırız inşallah.Memnun kalma dileğiyle
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Sercedes
Gozunuz kapalı calışabileceğiniz ender kişiliğe sahip olan arkadaşdır. Adı gibi ilgi ve alakada her zaman bir adım onde olun.
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Dofollow
Yıllık alım yaptım. İlgi alaka herşey cok guzel. En ufak sorunda bile sms ile bilgilendirme yapıyorlar. Firma dediğin boyle olur. ALLAH utandırmasın diyorum. İyi calışmalar..
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Faggo
1 adet satın alındı, cok ilgili bir arkadaş tavsiye ederim.
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen kadyapim
Hayırlı satışlar hasan bey Alacaklara şimdiden hayırlı olsun hasan bey cok ilgili işini iyi bilen ve yapan birisidir alacaklar hic duşunmesin
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Masske34
Hasan beyden bende sipariş aldım cok ilgili bir arkadaş kendisine teşekkur ederim Başarılarının devamını dilerim
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen webmastersx
Hosting arıyorsanız, kesinlikle tercih etmelisiniz. Hasan bey cok iyi ilgilenir sizinle. Aşırı derecede memnunuz
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen harddepo
1 adet yıllık alım gercekleştirildi, teşekkurler.
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen pHuLsAdiNuRa2
29 Ocakta premium reseller satın Alınmıştır. maksat yazımız olsn
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Faroz
bir adet hizmet alındı ilgili ve anında teslimat teşekkurler hasan bey