Sponsor Arıorum
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Sponsor Arıorum
-
08-10-2019, 08:59:26Arkadaşlar Ben Şehremini Anadolu Lisesi'nde Okuorum Okulum İcin Bi forum Yapmayı Duşunuorum. Okulun Şuan Bi sitesi var ama Aktif deil O da okul tanıtımı fln olcakmıs yani paylasım olayına girmiiceklermiş Okulda Yaklasık 1500 Duz liseli 2500 super Liseli 210 da Anadolu Liseli var Siteyi acarsam Buyuk Katılım Olur Die Duşunuorum Okulun Bazı Ozellik Ve başarıları 2001 Dunya Basketbol 5.lii 2004 Dunya Basket Bol 1.lii 5 sene ust uste İnonu stadına 19 mayıs gosterilerine Cağırılan ilk ve tek okul Futbolda Olimpiyaz Şampiyonluğu Fiziki Olarak Okulda Yok Yok Okulumuz Bir cok Kez proje ve spor başarıları sayesinde yurt dışına caırıldı (ancak adamlar buraya Sehremini Geldi Bi baklım nedir bu oklul die nete girseler bişi bulamıyacaklar) Yani ben Daha 1. sınıftayım onumde 4 sene var Bu siteyi acarsam Cok Cok buyur kanaatimce hatta okuldaki katılım yerini bulunca eğitim dışındaki alanlarada el atarız ve geliştiriz forumu ama tek sorun domain host... Sponsor Arıorum... Şimdiden Teşekkur Ediyorum __________________