Jooma Nedir? Joomla bir icerik yonetim sistemi(content management system)dir. Yani birden cok ve farklı iceriği tek bir yerden yonetmenize olanak sağlayan hazır bir web sitesi şablonudur diyebiliriz. İnternette bircok icerik yonetim sistemi(iys) bulunmaktadır. Joomla bunlardan sadece bir tanesi! Demo Joomla 1.0.12 Turkce İndir Joomla 1.0.12 İngilizce İndir Resmi Web Sitesi: www.joomla.org Resmi Turkiye Web Sitesi: www.joomlaturkiye.org Bileşenler Community Builder CommunityBuilder Nedir? Tam olarak acıklaması oldukca guc ama şu ozelliklere sahip olduğunu soyleyebiliriz: * Bir Joomla/Mambo bileşenidir ve 3 cekirdek modulle birlikte calışır * Joomla/Mambo ile calışan sitelerde topluluğu geliştirme ve uretme konusunda yardımcı olan bir aractır * Joomla/Mambo siteleri icin uye profili yeteneği sağlayan bir sistemdir. * Joomla/Mambo siteleri icin farklı bir kayıt/giriş işlemi bulunmaktadır (4 farklı calışma sistemi sağlar) * Joomla/Mambo siteleri icin uye profiline yeni alanlar ekleyebilme, sekme ozelliği ile ceşitli sekmeler oluşturabilme ozelliğine sahip bir aractır. * Diğer Joomla/Mambo bileşenleriyle entegre şekilde calışabilme ozelliği vardır (Bu bileşen Joomla! Turkiye'nin Uye Profili alanında da kullanılmıştır.) İndir Xe-SlideGal V1 LM Resimlerinizi slide show olarak goruntulemenizi sağlayan Flash destekli ve arka plan muziği seceneği de bulunan bir bileşen. İndir joomlaXplorer joomlaXplorer bir Dosya Yonetim scriptidir. Serverınızdaki dosya ve klasorleri kolayca duzenler, siler, kopyalar, yeniden adlandırır, arşivler ve paketten acabilirsiniz. Yapabilecekleri: - Dosya ve Klasor Tarama - Dosyaları Duzenleme, Kopyalama ve Silme - Dosyaları Arama, Yukleme ve İndirme - Yeni Dosya ve Klasor Oluşturma - Dosya izinlerini Değiştirme (chmod) ve daha fazlası... *** Joomla!1.5 ile birlikte FTP bileşeni ve programı gibi ihtiyaclar ortadan kalkacaktır. İndir Marketplace Bileşeni Sitenizde ilanlar bolumu acmak isterseniz, Marketplace bu iş icin yapılmış en iyi bileşenlerden biridir. Uyeler ilan ekleyip, cıkartabilir, ilanlara resim ekleyebilir. İlanlar dilediğiniz sure icinde otomatik olarak yayından kaldırılır ve veri tabanından silinir. Kurulumu oldukca basit, tasarımı ise sade ve kullanışlıdır. İndir Arkadaşlar Emeği Karşılıksız Bırakmayın (+Rep) Joomla ilgili sorununuz olursa pm yoluyla ulaşabilirsiniz. __________________