OrangeHRM Sistemi Nedir? Ozellikleri Nedir?
Web Tabanlı Uygulamalar - Aplikasyonlar0 Mesaj
●71 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Web Tabanlı Uygulamalar - Aplikasyonlar
- OrangeHRM Sistemi Nedir? Ozellikleri Nedir?
-
08-10-2019, 08:28:05OrangeHRM Sistemi Nedir? Ozellikleri Nedir? OrangeHRM acık kaynaklı bir insan kaynakları yonetimi uygulamasıdır. OrangeHRM başlangıcta 2006 yılında piyasaya suruldu ve bugun dunya genelinde bir milyondan fazla kullanıcıya sahip. OrangeHRM, eksiksiz bir insan sermayesi yonetimi / insan kaynakları yonetimi aracları seti sunmaktadır. Personel bilgi yonetimi icin moduller sağlayarak, calışanların self servis, izin, zaman ve katılım, sosyal yardım ve işe alım şirketleri onemli organizasyon varlıklarını yonetebilirler. Bu modullerin tek bir uygulamada birleştirilmesi İK sureclerinizi yeniden yapılandırmak ve organizasyonel hedeflerle aynı hizaya getirmek icin mukemmel bir platform sağlar. Ozellikler: Yonetim Modulu: Yonetim modulu, İK Yoneticisinin veya atanmış diğer personelin tum sistem yonetim gorevlerini yerine getirdiği sistemin merkezi kontrol birimidir. Bu, organizasyon yapısı ‚odeme olceğini tanımlamayı, proje bilgilerini ve sistemin geri kalanı icin omurga gorevi goren diğer bilgileri korumayı icerir. Kullanıcı hakları ve izinleri tanımlanarak guvenlik modulleri bu modul uzerinden de halledilir. Kişisel Bilgi Yonetimi: Merkezi calışan veri tabanı olarak calışan eksiksiz bir calışan bilgi yonetimi sistemi. Bu, İK yoneticilerinin tum calışan bilgilerini verimli bir şekilde kullanmalarını sağlar. İzin Modulu: İzin turlerini ve daha fazlasını tanımlama konusunda kapsamlı olanaklara sahip kapsamlı bir tatil yonetim modulu. Tum izin başvuru ve onay sureclerine hitap eder ve izin hakkı, “denge”, tarihce vb. Bilgileri goruntuleyebilir. . Zaman Modulu: Bu modul zaman işleyişiyle ilgili işlemleri otomatik hale getirir. Sunulan işlevsellik, proje zaman tutma ve devam yonetimi ile ilgili evrak ve el ile yapılan işlemleri ortadan kaldırarak kuruluşun performansını artırır. Gelişmiş modul, işgucu verilerinin verimli bir şekilde organize edilmesine yardımcı olur ‚işgucu yonetimini iyileştirir ve şirketin katılım politikalarının uygulanmasındaki hataları en aza indirir. ESS Modulu: Calışan self servisi, şirket calışanlarına, kişisel bilgiler gibi kişisel bilgileri view kişisel bilgileri Web personeliyle uğraşmak zorunda kalmadan web ozellikli PC ile guncellemek icin goruntuleme olanağı sağlayan guclu bir aractır. Bu modulun işlevselliği tum sistemde (her yerde her zaman bilgi mevcut olmasını sağlar) yayılır. Elbette tum bilgiler, herkesin yalnızca yetkili olduğu bilgileri gorebildiği, şirket tarafından tanımlanan guvenlik politikasına tabidir. Bu cozumun zaman ve maliyet tasarrufu etkileri cok buyuk. İşe Alma / Başvuran İzleme Modulu: Tum işe alım sureci icin kapsamlı bir cozum. Modul, İK profesyonellerinin başvuru sahibi izleme surecinin tamamını etkin bir şekilde duzenlemesini sağlar. Performans Modulu: OrangeHRM'ye bir başka doğal ataşman. Performans gozden gecirme surecini basitleştirirken, calışanların beklentilerinizi anlamalarını ve elde etmelerini sağlayan her bir iş unvanı icin temel performans gostergelerini iletebilirsiniz. Resmi Web Sitesi __________________